Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Neuron 7ka bol nedavno za 2500, aj LTD za 2500. Plus sa dal este uplatnit kupon - 100. Treba sledovat, davaju obcas zlavu len na konkretny model. 7ka cez poslednu akciu, co koncila minuly tyzden, v zlave nebol, bol tesne pred nou.
tak tak, ale ako skus sledovať (akcie nabiehaju vždy pondelok) ak tam nebude žiadna akcia najbližšie 3-4mesiace tak nemá zmysel čakať, max môžeš využiť ten 100€ kupon (čo je zhruba cena poštovneho+balneho)
ale čo som to ja sledoval tak neurony boli v akcii viac krát
minuly rok som nemal prehľad teraz by som chcel zadovážiť nový, tak ma to zaujíma kedy bývajú zľavy a či sa oplatí počkať:)
Minulý rok začali zľavy na deň bicyklov 3.6, resp. už 2.3. Vtedy som kúpil Spectral CF8 o 1000€ lacnejšie. A čo som tak sledoval, tak boli v podstate až do konca roka, len priebežne menili biky v zľave a % zliav.
marcels Ďakujem Všimol som si u seba takú anomáliu a v podstate neviem "čím je spôsobená "
V podstate mám na biku nalietané cca 8000 km + - nedávno som vybral sedlovku kvôli cestovaniu - vyčistil, namazal iba zadnú časť sedlovky ako píšu v návode - dotiahol kľúčom z CANYON-u na 5Nm a jazdil - sedlovku som nainštaloval v podstate tak ako aj v úvode pri montáži biku. Nikdy sa mi nestalo že by čosi pukalo,praskalo alebo že by sa sedlovka pohla čo i len o 1mm nižšie. Čo je však divné, že ako keby ten zámok na sedlovku nedrží uťahovací moment 5Nm - nedávno ma napadlo že spravím značku na šróbe či sa nehýbe voči zámku a vôbec nie - drží svoju polohu jak šrób, tak aj sedlovka aj po XY kilometroch - čo však nedrží je uťahovací moment. Vyskúšal som namazať len tak na "oko" aj bočné strany rámu kde sa ukladá tento zámok ale nepomohlo. Som z toho trošku Daniel pritom rám je bez poškodenia, keĎ som kontroloval všetko je OK - napadá ma potom už len jedna vec a to je "výpovedná" hodnota toho momentového kľúča na sedlovky od Canyonu...
Tak skúsim prispieť mojím riešením a odsledovaním tým akým spôsobom je robený zámok, tak sa dá očakávať, že to nie je klasická objímka a ten konicky tvar má asi svoje "úskalia" ale vyriešilo to nakoniec "medium" lepidlo na závity.
natrel som zadnú časť sedlovky pastou + prednú časť zámku ktorá opiera o rám v smere jazdy - šrób som natrel lepidlom a včera sledoval čo to bude "robiť" vyzerá to tak, že uťahovací moment drží úplne v pohode. Osobne si myslím, že to môže byť len môj problém, alebo sa to prejaví možno aj u niekoho iného s týmto novým zámkom. Každopádne je to zaujímavá anomália pretože sedlovka sa aj napriek strate "uťahovacieho momentu" zámku nikam nehýbala... no uvidíme - možno časom budem "prekvapený" každopádne po včerajšku to vyzerá "nádejne"... možno by ste si mali sem tam skontrolovať tieto zámky
Že maš na stredovom zloženi podložku ktorú tam nemali dávát. Máš si ju dať odstrániť aby sa ti nepovolila kľuka. Ak použijete servis preplatia ti ho do výšky 60€. Je to robota asi na 15 min.
Zdravim borci, nieje niekto nahodou z vas z KE, co by mal Grizl 7 s velkostou M alebo L? Bicykel inej znacky co mam je L tak si niesom isty tym M co mi odporucaju. Chcel by som si len vyskusat velkost pred tym, nez to objednam. Popripade ak nie KE, tak PO alebo SL. Odmena ista.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mozno uz ani nebudu do sezony
Mozno uz ani nebudu do sezony
Minulý týždeň skončil výpredaj. Takto v stredu o polnoci. Najbližšiu dobu nič také nečakajte moc.
tak to mam smolu 🤣🤣 este pockam a uvidim
ale čo som to ja sledoval tak neurony boli v akcii viac krát
Minulý rok začali zľavy na deň bicyklov 3.6, resp. už 2.3. Vtedy som kúpil Spectral CF8 o 1000€ lacnejšie. A čo som tak sledoval, tak boli v podstate až do konca roka, len priebežne menili biky v zľave a % zliav.
V podstate mám na biku nalietané cca 8000 km + - nedávno som vybral sedlovku kvôli cestovaniu - vyčistil, namazal iba zadnú časť sedlovky ako píšu v návode - dotiahol kľúčom z CANYON-u na 5Nm a jazdil - sedlovku som nainštaloval v podstate tak ako aj v úvode pri montáži biku. Nikdy sa mi nestalo že by čosi pukalo,praskalo alebo že by sa sedlovka pohla čo i len o 1mm nižšie. Čo je však divné, že ako keby ten zámok na sedlovku nedrží uťahovací moment 5Nm - nedávno ma napadlo že spravím značku na šróbe či sa nehýbe voči zámku a vôbec nie - drží svoju polohu jak šrób, tak aj sedlovka aj po XY kilometroch - čo však nedrží je uťahovací moment. Vyskúšal som namazať len tak na "oko" aj bočné strany rámu kde sa ukladá tento zámok ale nepomohlo. Som z toho trošku Daniel
Tak skúsim prispieť mojím riešením a odsledovaním
natrel som zadnú časť sedlovky pastou + prednú časť zámku ktorá opiera o rám v smere jazdy - šrób som natrel lepidlom a včera sledoval čo to bude "robiť" vyzerá to tak, že uťahovací moment drží úplne v pohode. Osobne si myslím, že to môže byť len môj problém, alebo sa to prejaví možno aj u niekoho iného s týmto novým zámkom. Každopádne je to zaujímavá anomália pretože sedlovka sa aj napriek strate "uťahovacieho momentu" zámku nikam nehýbala...
Ahoj, ja mam v ZA strieborno/cierny.