Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Ahojte, mate prosim niekto v okolo BA alebo okoli NMnV Grand canyon 9 "L"-ko na vyskusanie (posadit sa, trochu sa previezt, nic hrozne) ? Chcem si to objednat, ale chcel by som sa na to najrpv posadit... Pripadne aj "XL"-ko by nebolo na zahodenie Dakujem
Kupón 5 x 100 € na bajkhttps://go.canyon.com/r?ref=3EFE67A81Tento slevový kupón je platný online do dne Neděle 15. Září 2024, pro všechny země s výjimkou Kanady, Velké Británie a USA.
ja by som bral Sko v prípade Spectralu - ono to bude aj kravejšie v teréne, na trailoch
... ja mám Nueron a bol som (tiež ako ty) na hranici dvoch velkostí, vzal som M - avšak musel som dat kratší predstavec a posunut trochu sedlo dopredu, teraz je to idealne ale aj tak mám mierne naatiahnutejší posed čo mne vyhovuje, inak na sedlovku mám šte 3 cm rezervu
Musíš napsat o jaké kolo máš zájem.Já mám Neurona CF8 2023 ve velikosti M.Měřím 172cm a menší by mě bylo malé.Zatím jsem vždy kupoval kola velikosti M (např. Specialized Epic,Levo,Qayron Carma,Canyon Neuron) a vždy mi velikost seděla.
diky, cize - ak som to tam nenasiel, resp. nasiel ale pod inym rokom vyroby ramu ale oznacene cislom, ktore nie je v tabulke, znamena to ze ten diel asi nebude dostupny ze?
Spectral 5 Horský celoodpružený, lebo napríklad aj otec ma kellys a veľkosť M a je mi dobre, brat ma Scott veľkosť s a to je malé pre mna
Nemozes porovnavat velkosti medzi vyrobcami. Kazdy si to znaci inak. Dokonca jeden vyrobca ma rozdiel medzi modelmi.
Na Canyon stranke mas pri kazdom modeli tabulku velkosti. Tam si to pozri podla svojich rozmerov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a tu máš kupón - 100 eur
Nenapisal si vsak o aky typ presne ide. Ja mam Exceed
... ja mám Nueron a bol som (tiež ako ty) na hranici dvoch velkostí, vzal som M - avšak musel som dat kratší predstavec a posunut trochu sedlo dopredu, teraz je to idealne ale aj tak mám mierne naatiahnutejší posed čo mne vyhovuje, inak na sedlovku mám šte 3 cm rezervu
avšak uvidíš čo napíšu ostatný čo majú Spectral
Sko by mi bolo male. Kamarat ma tiez M pri podobnej vyske.
Keď si pozrieš na stránke Canyon exploded view, tak to skoro určite uvidíš
Nemozes porovnavat velkosti medzi vyrobcami. Kazdy si to znaci inak. Dokonca jeden vyrobca ma rozdiel medzi modelmi.
Na Canyon stranke mas pri kazdom modeli tabulku velkosti. Tam si to pozri podla svojich rozmerov.