Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Ved mam 160 kotuc, ale nepasuje mi to tak isto ako tebe adapter na 180.
Preto ma napadlo skusit nahodit na moje koleso 180 lebo tych 10mm tam mam medzeru… presne ako ty.
Caute, jazdi tu niekto Grizl CF? Som tak na hrane velkosti M/L a neviem sa rozhodnut. Mam 185, tak ze ci tu neni niekto kto ma tento model a podobnu vysku ako ja. Viem ze tam je na ich stranke tabulka, ale aj tak. Vdaka
Ja mám 186 a mám L a nemenil som nič a jazdí sa mi fajn .
čaute, chcem sa spýtať či nemáte odsledované ako často bývaju zlavy na canyon? momentálne som jednu nestihol a plnú sumu platiť nechcem nejaký typ kedy by zas mohli byť zlavy?
Caute mám otázku, ked mam teleskopicku sedlovku a pod ňou brašnu ktorá je uchytena suchým zipsom nebude to potom vadiť tlmeniu? Ďakujem
nie nevadí, povrch teleskopky/klzaku by to nemalo poškrabať ... akurát teda potom teleskopku nezatlačiš až na doraz kedže tam más tu brašnú pod sedlom resp. suchý zips
Caute mám otázku, ked mam teleskopicku sedlovku a pod ňou brašnu ktorá je uchytena suchým zipsom nebude to potom vadiť tlmeniu? Ďakujem
Ničomu to tak strašne nevadí, ale ak je ten suchý zips taký nejaký lacný a tvrdý, tak keď sa ti dostane špina a blato medzi sklznicu sedlovky a ten zips, tak ti to zoderie povech sklznice… najprv to vyzerá zle a potom ti to potenciálne môže ničiť tesnenie na sedlovke, a kvôli zničenému tesneniu ti dovnútra pôjde viacej špiny a skôr sa opotrebuje. Ale urobil som z toho trocha veľké strašidlo. V skutočnosti asi si len všimneš, že máš došriabanú sklznicu ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Preto ma napadlo skusit nahodit na moje koleso 180 lebo tych 10mm tam mam medzeru… presne ako ty.
https://youtu.be/ImL6XCVJFPY?si=N9x7xk1GwRv9qGr6
Okolo 20sec to hovori, zapni si titulky.
Ja mám 186 a mám L a nemenil som nič a jazdí sa mi fajn .
160 adapter je pre 180 kotuc a 140 je pre 160 kotuc
Ide to len na bike či aj príslušenstvo?
len na bike
adapter treba Flat mont na Pm... 160MM... je to divne ale je to tak.. soudruzi zas udelali chybu
Celkom nerozumiem co by mal byt problem. Nevies dat aj foto, popisat ake tlmenie mas na mysli.
nie nevadí, povrch teleskopky/klzaku by to nemalo poškrabať ... akurát teda potom teleskopku nezatlačiš až na doraz kedže tam más tu brašnú pod sedlom resp. suchý zips
Ničomu to tak strašne nevadí, ale ak je ten suchý zips taký nejaký lacný a tvrdý, tak keď sa ti dostane špina a blato medzi sklznicu sedlovky a ten zips, tak ti to zoderie povech sklznice… najprv to vyzerá zle a potom ti to potenciálne môže ničiť tesnenie na sedlovke, a kvôli zničenému tesneniu ti dovnútra pôjde viacej špiny a skôr sa opotrebuje. Ale urobil som z toho trocha veľké strašidlo. V skutočnosti asi si len všimneš, že máš došriabanú sklznicu ?