Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Ja som sa nevedel do UPS dovolat tak som im pisal email a obratom mi poslali cislo na kuriera. Tomu som potom volal, ze kedy asi pride a ci mi to vie hodit o dve ulice dalej k nasim. Ze jasne, nie je problem. Tak som sa pomaly zacal chystat ako sa blizil ten jeho odhadovany cas, na co mi vola mama, ze som ju mohol upozornit, ze si k nim nieco davam posielat. Ja som naivne ocakaval po skusenostiach s inymi kuriermi, ze mi zavola ked bude stat pred branou alebo sa bude blizit. Chalan ale zazvonil na zvoncek a spokojne to mame len tak odovzdal. Cize staci sa dostat nejak k cislu zasielky a mate novy bicykel bez toho, aby niekto nejak overoval vasu totoznost.
Mam pocit, ze je problem v tom objednavacom formulari na webe pri zadavani telefonneho cisla. Asi by bolo dobre ich na to upozornit. Mne totiz kurier volal len preto, ze mi vozi veci do prace a tak ma pozna a ma moje cislo. Ale tiez mi tvrdil, ze na prepravnom liste moje cislo nemal alebo ze tam bolo nejake divne. Uz si presne napamatam.
Už mi prišlo číslo zásielky, a sledujem si ju cez SMS Dá sa to nastaviť v tej tabuľke..aby ste nemuseli stále klikať na tracking odkaz však vieme všetci aké je to čakanie.. Takto každú zmenu dostanete na telefón a hneď..
fakt ked si chcete byt isti, tak zavolajte do depa UPS a nadiktujte svoj mobil k svojej zasielke.
lebo telefonne cislo mozno je na krabici, ale kurier sa nekukne a nezavola na to cislo, naco. on ma svoje papiere a basta
mne sa zda ich black farba trosku sedá,mozno len zdá ale na foto ta cierna vyzerala odost,tmavsie ale to nevadí,mozno to robi aj ich farba ktora posobi ako metaliza ktora sa odraza od svetla na slnku,..? rams sedol,ale ja neviem je to u toho modelu tak ze sedlovka sa da vysunut najmenej pomaly.do polky uz nohamy tak tak ,rozmyslam ju urezat trosku pretoze uz nemam ten posed ako by som.chcel,presne taky isty pocit ako na ctm caliber ked som dal sedlo vyssie do polky my to vadiloo,mal by som sedlovku trosku urezat?chcel bycsom.sa spytat teda ako mate minimalne zasunutie sedlovej trubky?:-)
Inak čím dlhšie čakám tým viac sa bojím tej farby Acid, dúfam to naživo bude také aké si predstavujem
Ak ťa neodradila z obrázku, realita nebude horšia. Je to vec vkusu. Trošku to vybočuje z radu, čo môže byť plus.
Ja mám nerváka sedmičku v kyslej búrke, bral som ho ešte v marci, keď bol skladom, nechcelo sa mi čakať kvôli farbe. Neľutujem. Už som to tu spomínal, bola terčom vtipkovania zo strany mojich spolujazdcov, ujala sa prezývka wehrmacht
Jasné, že furt len fotka , ale je to realistickejší pohľad, keď to nie je fotené profíkom v štúdiu, ale mobilom na lúke. Inak tá zelená na ráme na mojej fotke popravde nie je realistická, akási modrejšia, bližšia skutočnosti je tá profi fotka.
Inak, teraz vidím, že sa predtým debatovalo o doručení a môžem len potvrdiť (už som o tom tiež v tomto vlákne písal na jar), že aj keď som pri objednávke zadal svoj telefón, na balíku nebol. V nejakej zlej predtuche som dopredu volal UPS, keď dorazil sa Slovensko a tam mi to potvrdili a zjednali nápravu. Potom som to dostal bez problémov, aj mi chalan dopredu zavolal.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
lebo telefonne cislo mozno je na krabici, ale kurier sa nekukne a nezavola na to cislo, naco. on ma svoje papiere a basta
Ak ťa neodradila z obrázku, realita nebude horšia. Je to vec vkusu. Trošku to vybočuje z radu, čo môže byť plus.
Ja mám nerváka sedmičku v kyslej búrke, bral som ho ešte v marci, keď bol skladom, nechcelo sa mi čakať kvôli farbe. Neľutujem. Už som to tu spomínal, bola terčom vtipkovania zo strany mojich spolujazdcov, ujala sa prezývka wehrmacht
http://www.mtbiker.sk/foto/155883.html