Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
tažšie je to o jednu 0,7l flašu čiže to utiahnem a samozrejme že ten pocit nového biku robí svoje-to je jasné ale ten časový rozdiel je velký na to aby to bolo len tým, no možno Merida môjmu telu nesedela , každopádne je ešte skoro robiť hodnotenie,ukáže čas
Nádherný Spectralček, tiež som ho chcel, ale nechcel čakať, gratulujem. Tip: ten plastový disk za kazetou je zbytočný a škaredý, ten som dal hneď preč (aj na Nervákov ho dávajú).
Duroslav: Toto sme vcera intenzivne riesili, mas nejaky tip ako to dat dole, aby som nemusela kazetu demontovat?
nozik, pevnejsie noznice napriklad na plech. zahradkarske a len sa za nim zaprasi
ak si dobre pamatam moj bol uchyteny na s*****ch len takymi uckami ktore som vylomil kliestami a potom ho rozrezal.
Vystrihnut ten disk odtial je dost babracka, ale da sa to. Inak zhodit a nahodit kazetu so spravnym naradim je otazka 5 min. aj s demontazou a montazou kolesa.
Dumi krasny bajk, vsak Canyon snad zly bajk ani nevedia vyrobit
len dufam, ze tie zvihy aj vyuzijes. lebo mam niekedy pocit pocit, zeby stacila kludne ja pevna vidla v predu na mojom HT (obrazne povedane).
moc technickeho terenu tu teda neni v Malych Karpatoch (a to mam pojazdene vela krizom krazom)
Popravde, tiež som si povedal pri pohľade na Spectral s pozadím Štrkovca, či takýto AM kúsok nájde využitie v okolí BA.
Ono je to tá stará téma, ako si ideálne vybrať typ bajku. Keď som pred mnohými rokmi žil v BA, tak som prebrázdil Malé Karpaty na predpotopnom "horskáči" čo nielenže bol HT ale aj vidla bola hard (ja už som taký postarší mládenec). A aká prča to bola!
Dnes máme veľký výber geometríí a zdvihov a ľahký výber majú len tí, ktorých preferencie sú úplne vyhranené - downhiláci a maratónski chrti vedia presne, čo potrebujú. My, čo sme niekde medzi, ktorých výjazdy zahrňujú široké spektrum terénov, to máme ťažšie. Bral som Nerváka, lebo je taký univerzál (už nežijem v BA).
Ale sú chvíle a terény, kedy by som mal radšej Spectrala, inokedy zase Grand Canyona.
Inak neviem nikde nájsť,ako sa vlastne starať o čepy zadnej stavby, treba to mazať alebo sú uzavreté?ak mazať čim na príklad,sorry za offtopic ale tu sa dočkám odpovede asi najskôr
Nestaraj sa v tom kym to nerobi problem. Canyon ich ma celkom dobre vyriesene/zapuzdrene. Moje drzia zatial druhu sezonu a nemusel som na ne sahnut. Ziadne skripanie ani drhnutie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nádherný Spectralček, tiež som ho chcel, ale nechcel čakať, gratulujem. Tip: ten plastový disk za kazetou je zbytočný a škaredý, ten som dal hneď preč (aj na Nervákov ho dávajú).
nozik, pevnejsie noznice napriklad na plech. zahradkarske a len sa za nim zaprasi
ak si dobre pamatam moj bol uchyteny na s*****ch len takymi uckami ktore som vylomil kliestami a potom ho rozrezal.
len dufam, ze tie zvihy aj vyuzijes. lebo mam niekedy pocit pocit, zeby stacila kludne ja pevna vidla v predu na mojom HT (obrazne povedane).
moc technickeho terenu tu teda neni v Malych Karpatoch (a to mam pojazdene vela krizom krazom)
Popravde, tiež som si povedal pri pohľade na Spectral s pozadím Štrkovca, či takýto AM kúsok nájde využitie v okolí BA.
Ono je to tá stará téma, ako si ideálne vybrať typ bajku. Keď som pred mnohými rokmi žil v BA, tak som prebrázdil Malé Karpaty na predpotopnom "horskáči" čo nielenže bol HT ale aj vidla bola hard (ja už som taký postarší mládenec). A aká prča to bola!
Dnes máme veľký výber geometríí a zdvihov a ľahký výber majú len tí, ktorých preferencie sú úplne vyhranené - downhiláci a maratónski chrti vedia presne, čo potrebujú. My, čo sme niekde medzi, ktorých výjazdy zahrňujú široké spektrum terénov, to máme ťažšie. Bral som Nerváka, lebo je taký univerzál (už nežijem v BA).
Ale sú chvíle a terény, kedy by som mal radšej Spectrala, inokedy zase Grand Canyona.
najľahšia cesta je rozstrihnúť nožnicami na plech na dvoch miestach za 30 sekúnd bol dole (samozrejme opatrne)