Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Keď ti tracking bude ukazovať že už je blízko teba tak skús zavolať UPS, že ako je na tom tvoja zásielka a podľa toho sa zariaď žeby si nemusel hypnotizovať telefón, že kedy ti zavolá
Ja som sa dnes konecne dokopal k objednaniu.
Dostupnost: CW 20 (11.5.-16.5.)
Ale co som to sledoval tak sa to parkrat zmenilo z CW XX na skladom, tak dufam ze sa to naskladni skor. Mate s tym niekto skusenosti? Spoliehal som sa na to ze v zime nebudu ludia kupovat bicykle vo velkom
ja som objednal koncom novembra dodanie CW8 a este bike ani neposlali a kamos objednal 28.1.2015 na fakture mal dodanie marec 2015 a bike mu prisiel po tyzdni
nestrieka vam nervak ked idete po mokrej ceste vodu priamo do xichtu? netusim ako, od predneho kolesa nejako, nepomaha ani lapac pod spodnu ramovu trubku, v nejakych 12km/h to mi to strieka do vysky prs, od nejakych 17km/h a vyssie mam uz kvapky vody v tvari
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dostupnost: CW 20 (11.5.-16.5.)
Ale co som to sledoval tak sa to parkrat zmenilo z CW XX na skladom, tak dufam ze sa to naskladni skor. Mate s tym niekto skusenosti? Spoliehal som sa na to ze v zime nebudu ludia kupovat bicykle vo velkom
moja objednavka mala takyto priebeh. tak si to vyrataj
Bratislava, Slovakia 01/12/2015 9:23 A.M. Delivered
Bratislava, Slovakia 01/09/2015 5:30 A.M. Arrival Scan
Vienna, Austria 01/08/2015 2:13 P.M. Departure Scan
01/08/2015 10:43 A.M. Arrival Scan
Nurnberg, Germany 01/08/2015 3:40 A.M. Departure Scan
01/08/2015 1:37 A.M. Arrival Scan
Frankfurt, Germany 01/07/2015 9:54 P.M. Departure Scan
01/07/2015 6:51 P.M. Origin Scan
Germany 01/07/2015 4:05 A.M. Order Processed: Ready for UPS