Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Cierna mi nevadi, ale zas uplna tma neni idealna. Asi radsej grey-red. Inac ake mate skusenosti s tymi fox komponentami? Dost kritiky som zachytil, predtym som jazdil rebu a tlmic monarch a tie boli ok
Tá Grey-Red je určite živšia ako Stealth.
Vo foxkách sa nevyznám, no Vydlu mám 2014 talas s fit patronou a tá sa fúka na vyšší tlak. Zatiaľ postačuje. Najazdené 250km.
Caute,uvazujem nad kupou Spectral Al 6.0, bude to moj prvy full.Som z Partizanskeho,bol by niekto ochotny mi jeho Spectral ukazat,sadnut,pripadne povozit na nom,pokecat? Dost by mi to pomohlo v rozhodovani ci ho objednat,Nemam s fullom ziadne skusenosti zatial.Prisiel by som do max. 120km (Ba),keby bolo blizsie nenahnevam sa.Velkost M-L,mam 180cm.dakujem
Mne kalkulator vyhodil S-ko na Nerve. Sedel som ale na L-ku a kvoli rozkroku by mi nebolo uplne naj. Vzal som Mko a vidis hned tu boli frflania ako mam vysoko sedlovku
Podla mna ti L-ko bude akurat.
neviete nahodou ako casto canyon meni modely, myslim ze je to podla rocniku, teda myslim farebne kombinacie a nejake zmeny v osadeni, lebo ked sledujem ich stranku tak mam pocit ze to su modely 2014 a ze ci nebudu nejake zmeny v 2015... len aby som sa neunahlil nahodou s kupou a potom nebanoval
dik, uz som tam nasiel tie rozdiely aj v komponentoch, takze rozhodovanie bude jednoduchsie, chcem ist do grand canyon AL 5.9, mate s nim niekto osobnu skusenost?, hlavne ma zaujima aka je ta vidla RockShox 30 Gold TK 29 a brzdy Shimano Acera BR-M395.... to slovicko acera tu nieje moc oblubne sa mi zda , tak budem rad za kazde info
túto bicygľu už mám skoro rok a zatiaľ som spokojný aj keď by som radšej teraz bral Fulla. Vidlica je v pohode pokiaľ si váha do 85kg. Na mňa je príliš mäkká (93kg). Treba si ju poriadne nastaviť a bude to radosť jazdiť. Na tú mäkkosť som si aj zvykol a celkom mi v niektorých druhoch terénu aj vyhovuje.
Čo sa týka bŕz tak predsa len sú to najnižšie hydrauliky od shimana ale svoj účel splnia. Keď nebudú vyhovovať tak ich vymeníš za niečo lepšie ako napr. Slx alebo XT.
Keď chceš vedieť niečo bližšie o biku tak napíš do SS
1€ ti stiahlo aby si overili ze karta je skutocna, objednavku si ale dokoncil nie? Pretoze peniaze ti stiahne az ked to budu posielat. Maju to aj v FAQ, staci citat.
Mne vyhodilo, ze platba nemoze byt uskutocnena a mam skusit inu metodu, ale ja som teraz neni na slovensku a z canyonu mi napisali, ze to automaticky blokuje ked platim z kartou ktora bola vydana na sr, aby sa predislo zneuzivaniu kariet
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vo foxkách sa nevyznám, no Vydlu mám 2014 talas s fit patronou a tá sa fúka na vyšší tlak. Zatiaľ postačuje. Najazdené 250km.
Yogzo pekny bike, ten ram sa mi paci
Podla mna ti L-ko bude akurat.
Čo sa týka bŕz tak predsa len sú to najnižšie hydrauliky od shimana ale svoj účel splnia. Keď nebudú vyhovovať tak ich vymeníš za niečo lepšie ako napr. Slx alebo XT.
Keď chceš vedieť niečo bližšie o biku tak napíš do SS