Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
tiez som sa nad tym pozastavil, dufam ze je to len chyba v obrazku, lebo som objednal L.
keby to bolo tak ako je na obrazku, tak L_ko by realne malo horizontal tube asi 660 mm,
co je nerealne
Len nedávno som si všimol, že Canyon v geometrii bajkov uvádza horizontálnu dĺžku hornej rámovej trubky a nie virtuálnu (TT) dĺžku, ako to je zaužívané...nemal s tým niekto problém??
Potvrdené, premerané. Presne sedí geo. podľa rozmerov. Vo veľkosti M je B (horizontálna dĺžka hornej trubky) v skutočnosti 596mm. Od stredu hlavka po stred sedlovky.
Chlapci, prosím Vás, konečne idem už objednať Canyon a zaujíma ma ako ste platili. Z toho čo majú na stránke http://www.canyon.com/sk/shop/information/payment.html by som chcel platbu vopred. Ako to funguje? Hodím si do košíka bike ako v obyč e-shope, potom hodím do košíka ďalšie veci, ktoré ešte chcem a vyberiem si platbu vopred. Potom čo potvrdím objednávku? Pošlú mi faktúru mailom? Zrejme treba ich číslo účtu, asi aj variabilný a konštantný symbol (predpokladám, že všetko je na fa) (prevádzam z účtu na účet). A ako vedia, že na tých drobnostiach čo chcem, platí znížená cena (objednávam s bikom)? Díkes
presne tak. nahadzes si veci do kosika a uz v tom kosiku sa ti ukaze ze su zlacnene kedze kupujes spolu s bikom. mne tak patku ukazalo. potom na druhy den alebo kedy ti poslu fakturu so vsetkymi udajmi.aj cenou ci to sedi. co sa tyka uctu platil som to normalne vlozenim na ucet.pride ti potvrdenie a zalohova faktura kde su fakturacne udaje na slovensku sporitelnu. co sa tyka zadavania platobnych udajov tak mi odpísali toto: Platba - Do příkazu pro převod uveďte jako variabilní symbol číslo Vaší faktury (invoice number) VRGxxxxxxx, ale bez písmen VRG, která to nevezme. Dále uveďte do zprávy pro příjemce číslo objednávky VA1xxxxxx a také Vaše zákaznické číslo (D2xxxxxx). Veškeré tyto údaje najdete na zálohové faktuře. tak som prišiel do banky s peniazmi a udajmi a vlozil som im to priamo na ucet. do 4dni som mal potvrdenie o prijati platby. a potom uz len cakas na bike
tak dnes som mal čas, tak som spravil generalnu kontrolu reby na mojom nervakovi po 500km od kupy. výsledok: vzduchova pohoda, tlmenie pohoda. ale spodné nohy nejaké 3 kvapky oleja a molitany pod guferami tak napoli napustene olejom. takže vrelo odporúčam po kúpe bicykla prehliadnuť stav kvapalín vo vidlici,
Tiez ma uchvatila ta farba, cakal som necele 2 tyzdne od objednavky az kym prisiel a to teraz pred vianocami, cize asi sa az tak dlho necaka. Ani som nedufal ze mi pride do vianoc.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
keby to bolo tak ako je na obrazku, tak L_ko by realne malo horizontal tube asi 660 mm,
co je nerealne
na obrázku je délka horní rámové špatně zakótována. Měří se ve vodorovném směru od středu hlavového složení po průnik se sedlovkou
takze, dont panic.
Potvrdené, premerané. Presne sedí geo. podľa rozmerov. Vo veľkosti M je B (horizontálna dĺžka hornej trubky) v skutočnosti 596mm. Od stredu hlavka po stred sedlovky.
Spectral Al 8.0 (Stealth) M. (177cm. Rozkrok 81cm.) sadne ako uliaty.
Objednávka vystavená 25.11. (48. týždeň) - s predbežným dodaním v 51. týždni (nebol skladom)
Potvrdenie objednávky + zálohová faktúra 26.11.
Zaplatené prevodom 27.11. (zmena v termíne, už bol skladom)
Potvrdenie zaplatenia 28.11.
Prebieha finálna fáza 1.12.
Predané UPS 1.12.
UPS registrácia bal. 1.12. - 09:10
Frankfurt 1.12. od 19:29 do 21:36
Nurnberg 2.12. 00:49 - 02:51
Viedeň 2.12. 10:16 - 14:22
Bratislava 3.12. 05:30 - 07:26 (Predané na doručenie)
Doručené 3.12. 13:20
Úplná spokojnosť.
tych 12,8 kg je skutocna vaha M-ka, ci odhad z katalogovych 12,7 kg (asi pre najmensiu velkost) ?
Reálne prevážené. 13,2 kg s pedálmi XT a predným malým blatnikom.