Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Zdravím, uvažujem nad kúpou nerve 8.0 poprípade 8.9. Po dotaze na zástupenie cz/sk mi bola doporučená veľkosť " L " ( moja výška 182 cm, rozkrok 83cm )
Bol by to môj prvý full, prechádzam z 26" ht a mám trošku obavu z celkovej geometrie.
Chcem sa spýtať, či by sa nenašiel ochotný majiteľ nerva vo velkosti "L" z mojho okolia, s ktorým by sa dalo dohodnúť na vyskúšaní ( aspoň posedom ).
Zdravím, uvažujem nad kúpou nerve 8.0 poprípade 8.9. Po dotaze na zástupenie cz/sk mi bola doporučená veľkosť " L " ( moja výška 182 cm, rozkrok 83cm )
Bol by to môj prvý full, prechádzam z 26" ht a mám trošku obavu z celkovej geometrie.
Chcem sa spýtať, či by sa nenašiel ochotný majiteľ nerva vo velkosti "L" z mojho okolia, s ktorým by sa dalo dohodnúť na vyskúšaní ( aspoň posedom ).
Skús ísť do sekcie BIKERI hore na lište, pomocou vyhľadávača si nájdi uživatelov s tým bikom a napiš im spravu
Takže dnes som objednal grand canyon al 5,9, dodanie by malo byť v polovici júna, tak sa ešte načakám....zobral som nakoniec M, takže dúfam bude veľkosť ok...
Takže dnes som objednal grand canyon al 5,9, dodanie by malo byť v polovici júna, tak sa ešte načakám....zobral som nakoniec M, takže dúfam bude veľkosť ok...
Fuu... tak to sa este nacakas. Ja som musel cakat 2 tyzdne a uz som to nemohol vydrzat
V tej modrej sa mi nepáčil...Bral si tiež grand Canyon? Ako si spokojný a akú veľkosť pri tvojej výške si bral?
Bral som v modrej. Najprv sa ani mne ta farba nepacila, ale v momente ked som ho vybalil... no uplne som zmenil nazor a som rad, ze som ho zobral v modrej. Zatial som spokojny. Mam 179 cm, 87 cm po rozkrok. Bral som L-ko a nelutujem. Prave naopak, lepsie som uz urobit nemohol. Velkostou mi uplne sedi. Keby ťa to zaujimalo, tak v profile pri biku mam nejake fotky...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Objednával som vo štvrtok, v pondelok prišli pokyny k platbe, zaplatil som a v piatok ten istý týždeň bol bajk doma.
Bicykel bol skladom.
ak ta to ukludni, som nizsi a M by som nechcel
Skús ísť do sekcie BIKERI hore na lište, pomocou vyhľadávača si nájdi uživatelov s tým bikom a napiš im spravu
Fuu... tak to sa este nacakas. Ja som musel cakat 2 tyzdne a uz som to nemohol vydrzat
Bral som v modrej. Najprv sa ani mne ta farba nepacila, ale v momente ked som ho vybalil... no uplne som zmenil nazor a som rad, ze som ho zobral v modrej. Zatial som spokojny. Mam 179 cm, 87 cm po rozkrok. Bral som L-ko a nelutujem. Prave naopak, lepsie som uz urobit nemohol. Velkostou mi uplne sedi. Keby ťa to zaujimalo, tak v profile pri biku mam nejake fotky...