Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Potom napis ci ti sedi tlak vo vidlici podla tabuliek,resp. sagu. Mam pocit ze ta moja je trocha zavzdusnena ( http://forums.mtbr.com/shocks-suspension/air-pike-lowers-psa-929695-2.html ) kvoli tesneniam, a nechce sa mi ten zip-tie trick robit.
Druha vec, ci ti nevrzga :- ) Ked zabrzdis prednou brzdou a zapumpujes... za svet neviem prijst odkial ten zvuk (iba obcasne) ide. Mam podozrenie ze to je kvoli tomu convert kitu z 20mm na 15mm os, ale nedam na to prst. Vazelinu mam kde sa len da..
Predchadzajuca Float36 co mam ma rychloupinak a mam tam 20mm naboj a nic mi take nerobi (tam zas zvykli vrzgat v uchyte do korunky pre nepresne nalisovanie, ale tak to hadam neni uz dnes issue...dufam?).
Ak ste niekto v blízkej dobe objednávali canyon, a nechodia Vám e-maily o zaplatení (ako mne) , tak že vraj im spadol systém, a že im budú objednávky postupne nabiehať....tak som zvedavý (lebo moju objednávku nemajú ani v systéme, pritom platba prebehla cez kreditnú kartu - objednané 26.4. 2015)
Potom napis ci ti sedi tlak vo vidlici podla tabuliek,resp. sagu. Mam pocit ze ta moja je trocha zavzdusnena ( http://forums.mtbr.com/shocks-suspension/air-pike-lowers-psa-929695-2.html ) kvoli tesneniam, a nechce sa mi ten zip-tie trick robit.
Druha vec, ci ti nevrzga :- ) Ked zabrzdis prednou brzdou a zapumpujes... za svet neviem prijst odkial ten zvuk (iba obcasne) ide. Mam podozrenie ze to je kvoli tomu convert kitu z 20mm na 15mm os, ale nedam na to prst. Vazelinu mam kde sa len da..
Predchadzajuca Float36 co mam ma rychloupinak a mam tam 20mm naboj a nic mi take nerobi (tam zas zvykli vrzgat v uchyte do korunky pre nepresne nalisovanie, ale tak to hadam neni uz dnes issue...dufam?).
Vies co ja tabulky vobec nepozeram,vzdy si to nastavim podla seba...
a zatial mi nic nevrzga,ale viem ze ked som prvy krat zabrzdil prudko prednou cosi tam puklo ale odvtedy nic
a len tak pre zaujimavost ako to mas nafukane? ja mam cca 70 vo vidle a 190 v tlmici mam asi 82KG
Ak ste niekto v blízkej dobe objednávali canyon, a nechodia Vám e-maily o zaplatení (ako mne) , tak že vraj im spadol systém, a že im budú objednávky postupne nabiehať....tak som zvedavý (lebo moju objednávku nemajú ani v systéme, pritom platba prebehla cez kreditnú kartu - objednané 26.4. 2015)
A pri kreditke si peniaze nestahuju az vtedy, ked je objednavka vybavena a ide ku kurierovi ?
V takom pripade to je nezmysel aby shipment nevedeli sparovat s objednavkou. Ja som objednaval koncom februara a az vcera si stiahli ciastku z Paypalu (a teda nepriamo z mojej kreditky), vzapati mi dosiel mejl zacinajuci s "The wait is almost over!" obsahujuci tracking number
...a predlzeny vikend stravi moj novy bajk v UPS v Ivanke pri Dunaji -
za 2 dni sa dostal z Frankfurtu do BA, a tu bude 3 dni cakat na pracovny den
..ale povodne to mal byt CW23 (13 tyzdnov cakania), takze uz aj CW18-19 je velky uspech
pochybujem, preco by mali - podla mna len ich soferi pracuju, nie nejaki klientski pracovnici. Dorucovanie adresatovi mimo pracovnych hodin je za extra priplatok...
Ale aspon sa cez vikend nalezite rozlucim s hardtailom
a len tak pre zaujimavost ako to mas nafukane? ja mam cca 70 vo vidle a 190 v tlmici mam asi 82KG
Tlmic teraz z hlavy neviem ale vidlicu mam len nieco pod 60psi a vazim 90kg. Ak mas 70, tak si v podstate tabulkovy, a mna vzdy hneva ze som mimo. Snazim sa fukat na 25-30perc. sag (viac nez odporucaju) pretoze inak nikdy nedam cely zdvih ani by som sa mu nepriblizil, 2m dropy nedavam takze viac ocenim vyssiu citlivost.
HSC mam factory, ale LSC mam trochu viac povolenu. Tu viem ze verzie z leta mali tu vidlicu prilis utiahnutu takze aby clovek dostal daku citlivost, jazdili recenzenti kompresiu uplnu volnu. Niekedy v Oktobri nove verzie uz boli re-valvovane, a ja teda pevne dufam ze toto su kusy co mame my, ale kym to nedam prvykrat do servisu tak sa to nedozviem.
Priatelkina Pike je znacne citlivejsia zvrchu.
Objednávka odoslaná, poslali mi e-mail, aby som si skontroloval údaje, a....namiesto Slovenska SLOVINSKO ! Mám napísať na zastúpenie? , alebo odpovedať priamo na e-mail? , či ako.... dik za radu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
na stranke to nemaju
btw mam na predaj kratasy Mavic Crossmax Canyon Edition velkost M ak by niekto chcel napiste SS dohodneme sa,su uplne nove nesadla mi velkost
https://www.canyon.com/sk/accessories/#category=B06&id=47380
Vies co ja tabulky vobec nepozeram,vzdy si to nastavim podla seba...
a zatial mi nic nevrzga,ale viem ze ked som prvy krat zabrzdil prudko prednou cosi tam puklo ale odvtedy nic
A pri kreditke si peniaze nestahuju az vtedy, ked je objednavka vybavena a ide ku kurierovi ?
V takom pripade to je nezmysel aby shipment nevedeli sparovat s objednavkou. Ja som objednaval koncom februara a az vcera si stiahli ciastku z Paypalu (a teda nepriamo z mojej kreditky), vzapati mi dosiel mejl zacinajuci s "The wait is almost over!" obsahujuci tracking number
...a predlzeny vikend stravi moj novy bajk v UPS v Ivanke pri Dunaji -
za 2 dni sa dostal z Frankfurtu do BA, a tu bude 3 dni cakat na pracovny den
..ale povodne to mal byt CW23 (13 tyzdnov cakania), takze uz aj CW18-19 je velky uspech
Ale aspon sa cez vikend nalezite rozlucim s hardtailom
Tlmic teraz z hlavy neviem ale vidlicu mam len nieco pod 60psi a vazim 90kg. Ak mas 70, tak si v podstate tabulkovy, a mna vzdy hneva ze som mimo. Snazim sa fukat na 25-30perc. sag (viac nez odporucaju) pretoze inak nikdy nedam cely zdvih ani by som sa mu nepriblizil, 2m dropy nedavam takze viac ocenim vyssiu citlivost.
HSC mam factory, ale LSC mam trochu viac povolenu. Tu viem ze verzie z leta mali tu vidlicu prilis utiahnutu takze aby clovek dostal daku citlivost, jazdili recenzenti kompresiu uplnu volnu. Niekedy v Oktobri nove verzie uz boli re-valvovane, a ja teda pevne dufam ze toto su kusy co mame my, ale kym to nedam prvykrat do servisu tak sa to nedozviem.
Priatelkina Pike je znacne citlivejsia zvrchu.
Trefna poznámka.