Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Tak som sa aj ja konecne dockal. O takmer 2 tyzdne skor, ako bolo planovane Este cakam na nove pedale a 32z prevodnik
Nahodim nove gripy a ten kryt za kazetou vyhodim.
Objednane: 22.5.2015
Dorucene: 21.7.2015
Presiel som zhruba 2 km (musel som sa vratit do prace ), takze prve hlavne pozitivum je pohodlie Musim sa odnaucit dvihat prdel pred kazdou dierou
Tiez velmi citit polozenejsiu hlavu. Dnes vyslapem Skorusinu a pustim dole, tak napisem viac
platil som za bike kartou hned pri objednávke (1.6.)...dnes (21.7.) odišla platba...môžem to považovať za signál, že bike bude už čoskoro expedovaný...?
Tak som sa aj ja konecne dockal. O takmer 2 tyzdne skor, ako bolo planovane Este cakam na nove pedale a 32z prevodnik
Presiel som zhruba 2 km (musel som sa vratit do prace ), takze prve hlavne pozitivum je pohodlie Musim sa odnaucit dvihat prdel pred kazdou dierou
Tiez velmi citit polozenejsiu hlavu. Dnes vyslapem Skorusinu a pustim dole, tak napisem viac
Sa mi neda ani v praci sustredit
cisty sex , zavist najvacsia, ja este musim pockat cca mesiac... s tou 34kou by to neslo?
Pocital som si prevody a 34 uz je moc hard 32 este nejak uslapem, 30 by som sa uz vliekol pri asfaltovych presunoch No a co nevyslapem vytlacim No nic idem na bike
slapatelne maximum s 30z prevodnikom po asfalte od snezienky k partizanskej je u mna 34km/h. A malokedy sa mi to chce tak nahanat, vacsinou dam dozadu len 12z a idem pohodovym tempom okolo 28km/h.
Keby som dnes kupoval prevodnik, asi by som zobral nove kluky a isiel rovno do 28z.
Tiez sa po dlhom cakani konecne vytesujem, 7.0 EX dorazil v sobotu
TOM4S, vela stastnych km
Inak, niekde som tu na fore davnejsie zazrel, ze RS zvyknu setrit na oleji a ze je dobre to po par km rozobrat a skontrolovat.
Co si o tom myslite? Nikdy som nic podobne nerobil a nechcem to doebkat hned z prichodu
platil som za bike kartou hned pri objednávke (1.6.)...dnes (21.7.) odišla platba...môžem to považovať za signál, že bike bude už čoskoro expedovaný...?
Takže už odoslané...prišiel mail s tracking detail...
Tiez sa po dlhom cakani konecne vytesujem, 7.0 EX dorazil v sobotu
TOM4S, vela stastnych km
Inak, niekde som tu na fore davnejsie zazrel, ze RS zvyknu setrit na oleji a ze je dobre to po par km rozobrat a skontrolovat.
Co si o tom myslite? Nikdy som nic podobne nerobil a nechcem to doebkat hned z prichodu
určite skontrolovať,u Pike je to 50/50 že má dosť oleja,treba stiahnuť vonkajšie nohy,poriadne namočiť molitany pod guferami (RedRum alebo RS 0w-30) do vzduchovej komory šupnúť 3 ml tiež RedRum) takisto do tlmiča do vzduchovej časti 2 ml RedRum-je tam len pár kvapiek,zlepší to už aj tak dosť jemný odtrh
slapatelne maximum s 30z prevodnikom po asfalte od snezienky k partizanskej je u mna 34km/h. A malokedy sa mi to chce tak nahanat, vacsinou dam dozadu len 12z a idem pohodovym tempom okolo 28km/h.
Keby som dnes kupoval prevodnik, asi by som zobral nove kluky a isiel rovno do 28z.
No tak po dnesnom "vyslape" 34 musi ist dole To, ze som nekupil tu 30 isto este olutujem v kopcoch, ale na rovine mi bolo aj tych 34 malo :/
určite skontrolovať,u Pike je to 50/50 že má dosť oleja,treba stiahnuť vonkajšie nohy,poriadne namočiť molitany pod guferami (RedRum alebo RS 0w-30) do vzduchovej komory šupnúť 3 ml tiež RedRum) takisto do tlmiča do vzduchovej časti 2 ml RedRum-je tam len pár kvapiek,zlepší to už aj tak dosť jemný odtrh
Odtrh ma jemnejsi ako Reba co vozim, ale nasledne zaciatok zdvihu ide tazsie a to fukam iba 60psi (sag 25%). Rozoberiem ho a premazem pre istotu, len musim objednat 0W-30 (mam iba 5W-neviem ci to risknut?)
Zadok zehlil celkom pekne, ale musim sa pohrat este s utlmom lebo trocha kopal - tam mam cca 30% sag- pri slapani v sede bolo pohupovanie minimalne.
S Pikom sa musim este pohrat, nebol som az tak spokojny ked to porovnam s Rebou, ta mi male nerovnosti lepsie zobala :/ Hm, neviem, cakal som troska lepsi chod. Uvidim ako sa rozchodi po viac km
Neni to XC bajk. Mne ta maximalka na rovine s 30/10 staci, a stacila by mi aj s 28/10, kedze ani 30/10 moc casto neradim. Lahsi prevod by sa mi zisiel kvoli dychaniu. S 30/42 vyslapem skoro vsetko co jazdim, ale niekedy to bez prestavok nejde. Mozno keby tam bolo nieco lahsie, tak by som sa nemusel vydychavat. Ale je pravda ze 30/42 tiez zaradim vacsinou az vtedy, ked uz je neskoro
Btw, Pike mam 20% sag a obidva spacery vovnutri. Na tlmici mam 25% sag a nejaky treti najpomalsi odskok. Som spokojny, ale tak ja som nenarocny
Najskor som dufal, ze aj na tu 34 si zvyknem a naberiem silu Ale dnes som bol vyflusany este z nedele ked som si dal cca 1000m prevysenie a musel som si robit pauzy, kde to bezne valim jedna radost
Odtrh ma jemnejsi ako Reba co vozim, ale nasledne zaciatok zdvihu ide tazsie a to fukam iba 60psi (sag 25%). Rozoberiem ho a premazem pre istotu, len musim objednat 0W-30 (mam iba 5W-neviem ci to risknut?)
Zadok zehlil celkom pekne, ale musim sa pohrat este s utlmom lebo trocha kopal - tam mam cca 30% sag- pri slapani v sede bolo pohupovanie minimalne.
S Pikom sa musim este pohrat, nebol som az tak spokojny ked to porovnam s Rebou, ta mi male nerovnosti lepsie zobala :/ Hm, neviem, cakal som troska lepsi chod. Uvidim ako sa rozchodi po viac km
Suhlas, ten PIKE ma zatial nepresvedcil, teda ked to porovnam s 50 eurovym XCR co mam na starom XC, nevidim takmer ziadny rozdiel.. Dufam, ze zmenim nazor po vyvenceni v tazsom terene Pripadne po premazani. Len z navodu som zatial jelen
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Presiel som zhruba 2 km (musel som sa vratit do prace
"Vase platba nám dnes dorazila. Díky za vás prevod!
Nyní vasi objednávku zkompletujeme a pripravíme k odeslání.
Jakmile bude vase objednávka pripravena k odeslání, posleme vám email.
S práním prkného dne,
Tým Canyon muzstva"
A potom este dalsie 2 maily, ked bike zabalia a ked ho odoslu
Presiel som zhruba 2 km (musel som sa vratit do prace
cisty sex
TOM4S, vela stastnych km
Takže už odoslané...prišiel mail s tracking detail...
TOM4S, vela stastnych km
No tak po dnesnom "vyslape" 34 musi ist dole
Btw, Pike mam 20% sag a obidva spacery vovnutri. Na tlmici mam 25% sag a nejaky treti najpomalsi odskok. Som spokojny, ale tak ja som nenarocny
Ako mas nastaveny rebound na Piku?
Suhlas, ten PIKE ma zatial nepresvedcil, teda ked to porovnam s 50 eurovym XCR co mam na starom XC, nevidim takmer ziadny rozdiel.. Dufam, ze zmenim nazor po vyvenceni v tazsom terene