megarange mam na biku do teraz mam shit a neni to nic kvalitne ale to zadne kolo je genialna vec ma 34zubov a netrreba nan specialnu prehadzovacku moze byt kludne megarange acera alivio....volaco comu rozumiem jupii..k
:? megarange mam na biku do teraz mam shit a neni to nic kvalitne ale to zadne kolo je genialna vec ma 34zubov a netrreba nan specialnu prehadzovacku moze byt kludne megarange acera alivio....volaco comu rozumiem jupii..k
34 zubov mavaju aj normalne 9kolove kazety 8kolove zvyknu mat 32 max ... 32 s Acerou fungovala kedysi na starom biku normalne ... nieje tam dovod na iny salter nejaky specialny len je tam veeelky skok medzi dvoma najvacsimi pastorkami
Bicykle znacky Northtec su pomerne nove na trhu. Neviem preco tu pisete take kraviny ze su to bicykle urcene do tesca alebo do hypermarketov, ti mudrci z vas ktori ste to napisali urcite mate nejaky bike min za 35 tis nejaku Meridu alebo Trek, a zato ze mate nieco take tak si myslite ze ste majstri sveta, ale chodte si kupit slusny bike do 10tis Sk a potom by som chcel vidiet aki by ste boli mudri.... Za taku cenu skutocne nikde nekupite bike tak dizajnom krasne a komponentami dostacujuce pre uplne obycajnych ludi !!! Mam kamaratov ktori jazdia na tichto bikoch uz viac rokov, a ziadne problemy, dokonca si planuju kupit pre tento rok nove, modely 2009 lebo su s nimi velmi spokojni !!! A co konkurencia ?? jedine CTM, alebo DEMA, ten ktory to porovnaval s Olpranmi, s totalnymi smejdmi, ten asi nevie bicyklov. A urcite na takom bike jazdi jeho mama... Podla mna sa Northteci nedaju porovnat ani s CTM, ani s DEMOU, su na tom velmi dobre, co sa tyka krasneho prevedenia dizajnu, kvality a ceny, maju aj v pohodicke vybavy za take ceny... vsak si kuknite sami ... www.northtec.sk modely pre tento rok su vazne spickove a za tu sumu si myslim ze su BEZKONKURENCNE !!! Pani ti ktori tu hovorili o tichto bikoch zle veci, uvedomte sa, su to bicykle urcene pre obycajnych ludi, nikto z nich nevyhodi za bike take peniaze ako vy, nikomu ich len tak nekupia rodicia ako prave vam, a potom sa pysite s takymi drahymi bicyklami.... Kupte si za 10 000SK nejaky bicykel a ked ten porovnate s Northtecom, potom sa spamatate ze ste urobili chybu !!! Bude to totalny smejd, totalny vrak,, ja mam osobne model Hathor, kupil som ho za fakt super cenu, jazdim na nom uz druhy rok pravidelne, nikdy nejaka porucha, nikdy ma nesklamal, som velmi spokojny s tymto bike !!! BICYKLE ZNACKY NORTHTEC ODPORUCAM SKUTOCNE KAZDEMU, SU VELMI PEKNE, KVALITNE, A SPOLAHLIVE !!!
Presvedcte sa sami, prajem pekny den
Kks ďalšia ukážka kognitívnej disonancie?
Počuj, šťastný majiteľ... ak s tým nepokazeným bezproblémovým bikom absolvuješ prehliadku povedzme toť u Turboša a nič mu nebude, tak cvakám tebe cestu a Turbimu robotu! Môže byť?
Lebo pudy moje tulenie mi hovoria, že keby si okolo mňa prešiel, už ten zvuk by nebol s kostolným riadom (čo je to vlastne kostolný riad? v kostoloch sa vyvára?)...
Lebo ja som len pozrel na konštrukciu, dizajn a komponenty a urobilo sa mi nevolno.
Tie Zoom vidly... to nie sú tie čo sa ten "profi orienťák" z vazky na takej zabil asi 10 rokov dozadu v Košicox?
marekmx: Aj keby bol nejaký Northec celý na XTR/X.0 a stál by 10tis., kvôli tomu čo je "to" zač by som si ho nikdy nekúpil. Kúpil by som ho len kvôli tomu XTR/X.0 a zvyšok, hmmm...
Hovorte si co chcete, za minulu sezonu to boli v mojom shope najpredavanejsie bike, nulove reklamacie nehladiac na komponenty, kuknite na dizajn - napr. riaditka - ta rovna rura aj na znamych znackach je otrasnaaaa... a sedlo? pohodlne, pekne sedlo... len otvorte oci a nedivajte sa len na komponenty na com otrasnom musi jazdec sediet na CTMke za 500 €.. VACSINA ZAKAZNIKOV nema o komponentoch ZIADNE info, tak su im ukradnute a vsimaju si najma taketo detaily...!!!! niekto vie nastavit bike nie "LUZERI" so stolitrovymi bikami co tu pisu... za 300-400 € taketo bike fakt nikde nezozeniete... a ten komu nejde stranka - no co na robi ked ma na dedine vytacaciu linku - chlapce, vynasli uz aj nieco take ako DSL.... hovorte si co chcete, aj v tejto sezone ich budem predavat... tesia ma najma ludia, ktori sa aj s kamaratmi vracaju spokojni ....
trochen váž slová, lebo sa presvedčíme, či ti nezachutia banány...
a keďže špeciálne o sedle platí, že koľko rití, toľko chutí, tak neviem, odkiaľ berieš tú istotu že hentie rektálne terory vyhovujú "všetkým"
len ludska naivnost a slepota predava taketo biky
inak, perlicka : Stredové zloženie (Headsets) Neco integrované http://mtb.northtec.sk/index.php/Gravity-XT/ dajte si Fotky,
asi sa tam da najst mnoho...
to potesi
Uráža dedinu a on si bydlisko ani neuvedie. ***** to je. Chudák a neviem čo ešte a chce tu presvedčiť BIKEROV a nie ľudí ktorích oklomal v obchode, ktorý ani nemá, lebo keby mal tak im odporúči aspoň trošku bicykel a nie toto 16 kg čudo podobajúce sa na ugrofínske Olprany. A ešte ma dostalo "...na bicykle za min. 35 tis. , kt. Vám kúpili rodičia...". Akože ja by som sa nemusel ku všetkému vyjadrovať, ale min. 70% fóristov je odkázaních na svoju obživu a ja ako dieťa si vrážam všetky peniaze do bicykla, aj tie s letnej brigády. Takže toto asi nebude až tak detské fórum na aké si zviknutý s tvojim superšpeciál northtec "bikom".
Končím fakt. A o tých komponentoch. Aj radenie, brzdy za tisíce sa kazia a u detí ak na páse by sa kazili tiež, tak nepresviedčaj že na tých Altusoch vyrobených špeciálne pre značky tohot typu s biednymi súčiastkami je to naj čo dostaneš na trhu.
K dizajnu sa nevyjadrujem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
34 zubov mavaju aj normalne 9kolove kazety 8kolove zvyknu mat 32 max ... 32 s Acerou fungovala kedysi na starom biku normalne ... nieje tam dovod na iny salter nejaky specialny len je tam veeelky skok medzi dvoma najvacsimi pastorkami
Presvedcte sa sami, prajem pekny den
Ani v cenovej relácii 10 tis. nie su zaujímavejšie ako väčšina značiek na trhu.
Počuj, šťastný majiteľ... ak s tým nepokazeným bezproblémovým bikom absolvuješ prehliadku povedzme toť u Turboša a nič mu nebude, tak cvakám tebe cestu a Turbimu robotu! Môže byť?
Lebo pudy moje tulenie mi hovoria, že keby si okolo mňa prešiel, už ten zvuk by nebol s kostolným riadom (čo je to vlastne kostolný riad? v kostoloch sa vyvára?)...
Lebo ja som len pozrel na konštrukciu, dizajn a komponenty a urobilo sa mi nevolno.
Tie Zoom vidly... to nie sú tie čo sa ten "profi orienťák" z vazky na takej zabil asi 10 rokov dozadu v Košicox?
a keďže špeciálne o sedle platí, že koľko rití, toľko chutí, tak neviem, odkiaľ berieš tú istotu že hentie rektálne terory vyhovujú "všetkým"
EDIT: Marekmx a 2dex ste tá istá osoba alebo rodina?
post edit: inak aj TAKÉTO sedlo, keď sadne na správnu prdel, JE pohodlné:
http://www.bicy.cz/katalog/?det=1082&hledat=TUNE&kat1=3
inak, perlicka : Stredové zloženie (Headsets) Neco integrované
http://mtb.northtec.sk/index.php/Gravity-XT/ dajte si Fotky,
asi sa tam da najst mnoho...
to potesi
Končím fakt. A o tých komponentoch. Aj radenie, brzdy za tisíce sa kazia a u detí ak na páse by sa kazili tiež, tak nepresviedčaj že na tých Altusoch vyrobených špeciálne pre značky tohot typu s biednymi súčiastkami je to naj čo dostaneš na trhu.
K dizajnu sa nevyjadrujem.