jj napr duro fr20 so 150mm zdvihu je cca rovnako velka ako domaina 180... myslim, ze to bola domaina
a myslim, ze 3cm zdvihu je dost nie len pre jazdu ale aj pre geometriu
Jazdím SR Suntour Duro FR 20, výrobca udáva zdvih 150 mm, skutočnosť je ale krásnych 170mm a pri zjazde mi to dalo 140 mm co je krása. Podľa mňa by si bol veľmi spokojny lebo je to fakt super vidlica hlavne s krásnym mäkkým chodom.
heh, to ze neviete jazdit alebo sa bojite nenahradite ziadnym zdvihom:) kazdy tyzden je tu tema kam sa moze dat vidla so 160mm zdvihom, za chvilu sa bude pytat 4 rocne dieta ci vadi ked ma v zadu este pomocne kolieska lebo do pretu by chcelo dat lyrika...
Jazdím SR Suntour Duro FR 20, výrobca udáva zdvih 150 mm, skutočnosť je ale krásnych 170mm a pri zjazde mi to dalo 140 mm co je krása. Podľa mňa by si bol veľmi spokojny lebo je to fakt super vidlica hlavne s krásnym mäkkým chodom.
ty čo fetuješ? ☮
zdvih je 150mm,a to že Ti to na zjazde dalo 140 máš nejak zvláštne nastavené,pri dropovaní musíš dávať slušný doraz...
ja mam na dure vzdialenost od tesneni po korunku 135mm, ci kolko...a ked som tam nemal jednu pruzinu, tak som to stlacil asi na 1cm od dorazu...minule som vybral aj druhu pruzinu a vnutorne nohy sa zasunuli az po korunku
Zdravim, prizivim sa na tejto teme .Na biku (HT) mam vidlu duro FR20 160mm ale chcel by som si kupit nieco lepsie,rozmyslal som o domaine alebo lyrikovi 180mm.Ide mi hlavne oto ze ci sa mi moc nezmeni geometria ked pridam tie 2 cm na zdvihu.Ak je to ako tu bolo pisane,ze duro je rovnako dlhe ako domain,tak by to nemal byt problem,ale je to naozaj tak? Nikde som nenasiel dlzky vidlic.Takze otazka vlastne znie ,ze ci by ram zniesol domaina alebo lyrika 180mm,ked teraz tam mam duro 160mm ? alebo ak niekto mate tieto vidli tak ci by ste ich mohli odmerat. a vlastne ako sa to meria? od osky po vrch korunky? díky za odpovede,dufam ze sa najde niekto kto mi bude vediet poradit
Bike mam Vector Explorer FX,ten sa uz nevyraba ani na nete onom nic neviem najst ale je pevny a dobry.Chcem tam dat taky zdvich preto,lebo casom si chcem kupit full ram,tak nech tam je uz vidla ako sa patri a nie ze tlmic Fox a vidla Duro .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a myslim, ze 3cm zdvihu je dost nie len pre jazdu ale aj pre geometriu
ty čo fetuješ?
zdvih je 150mm,a to že Ti to na zjazde dalo 140 máš nejak zvláštne nastavené,pri dropovaní musíš dávať slušný doraz...
epo: niektore modely su 160tky
http://standard.befree.sk/shop/product/sport---outdoor/bicykle-1/vector-explorer-fx
je to XC a nie FR rám.. dať tam dáš aj 200mm ale budeš mať posed ako na chopperi a rám bude trpieť.