kebyže ja nahodím tú force vidlicu (poprípade jej drahšiu kamarátku ritchey) tak by som sa s hmotnosťou dostal na 8,7kg( s force vidlou) respektíve 8,5kg s ritchey ....a len tak pre tú srandu by som karbonovú vidlu v predu aj vyskúšal ale 350€ len kôli vyskúšaniu sa mi vážne nechce vyhadzovať...
tnajner btw prečo si nešiel do crest ráfikov? sú širšie ako tie DTčka... a ľahšie.. set by si mal pod 1500gramov a cena by zostala temer rovnaká
tnajner : force ma vyšla 233€ ... tie DT Swiss sú zatiaľ staré 2-ročné kolesá okolo 1800g za sadu. Trochu ešte pošetrím a budú aj nové kolesá. Toto ešte nie je finálna verzia. Na tie 331-ky som tiež pozeral. Zatiaľ je to osadené tým, čo dom dal, nech aj v zime trochu pojazdím. Dúfam, že už v sobotu ho otestujem. Postupne si ešte všetko vyladím.
Kristina Pravdepodobne fotka skresľuje. Posed a kokpit sa ešte samozrejme bude upravovať. Zatiaľ som to nastavil iba "od oka" podľa fulla. Budem aj skracovať krk na vidle. Riadidla mi prídu dosť vysoko.
...A šlapal si niekedy na 29-ke po rovine 34/10-11 prevod na "bomby" aspoň niekoľko minút ?
konkrétkne 34/11 nie, ale bežne 40/13-17 pri asfaltových presunoch šľapem, takže áno, viem, čo je to za prevod a koľko námahy je potrebnej. Občas krátkodobo aj 40/11 zvládam na pár minút po rovine.
No tak to si nepotesila s tou vydrzou 10 s pastorka. Kolo mi prislo so Sramom 1x 11 a jedinu moznu kombinaciu aby sa s tym dalo aj poslapat do kopcov som videl na 28 prevodnik s tym, ze by som viac pouzival najmensi pastorok. 2 placku nechcem kvoli padaniu retaze(nie je to moc caste,ale kazdy maraton tak 1 x na HT spadne).Jedine pockat nejaky ten mesiac a ist do toho orla.
Asi už pozde ale predsa len, nepomohli by dlhšie kľuky, napr180mm?
... hmmmm..asi blbosť...to Ti nenahradi 3-4 zuby iba cca 1 ...
Dik za tip, uz som na to kapnul (vo vani).5 kil dole a 30T oval.Co mam teraz na HT 24-36 tak ekvivalent pri rovnakom obvode kolesa je 28-42. Takze dietka a LSD.(long slow distance)
do lesa 180mm kľuky? niekto tu dávno nehodil tigra keď sa pedálom zachytil o koreň/ šuter však? raz v živote ma takto katapultovalo na cerovke z bajku..a letel som dole do tej rokliny.. takého supermana už asi nezopakujem
jurajc Ja chápem princíp predĺženej páky. Ale nepochopila som ladenie ľahších prevodov predĺžením kľúk Tu sa predsa nebavíme o zvýšení sily predĺžením páky pri otočení kľukou o 100°. Ale o cyklickom (opakovanom) točení kľukami a teda tu vstupuje do hry aj optimálna kadencia, ale hlavne dĺžka nôh toho čo tými kľukami točí. Takže áno, predĺžením páky (v tomto prípade kluky) znásobíš silu vyvíjanú na reťaz v určitej fáze. Ale iba v tej jednej necelej pol otáčke. Tým, že tvoje nohy budú opisovať väčšiu kružnicu sa na druhej strane skôr unavíš. Bajker nie je stroj. Inak by si mohol namontovať 200mm kluky a mal by si podľa tejto teórie ešte ľahšie prevody
do lesa 180mm kľuky? niekto tu dávno nehodil tigra keď sa pedálom zachytil o koreň/ šuter však? raz v živote ma takto katapultovalo na cerovke z bajku..a letel som dole do tej rokliny.. takého supermana už asi nezopakujem
..hmm..pravda, záleží co jazdí, ja to beriem podľa seba...
Som to vyrypal, tak doplnim, na hreben Javornikov to mame miestami aj 30 percent a tam na 29 a prevode 24-36 pri cca 5 km hod pada kadencia na 50rpm, zmena o 2 zuby v predu da 4 rpm deltu. Pricom kazde zvysenie rychlosti o 1 km hod da deltu 10 rpm.Z toho mi vyslo , ze sa neoplati minat prachy do prevodov,ale lepsie aj pre planetu (-: je znizit vahu a zvysit vykonnost.
misopetrovic : a co ked mas 2metre 20 ? To aj 180mm je malo .. ak teda nemas ruky po zem
kristina: nasadis oval a je to .. nehovor, ze oval este nejazdis .. inak je to zlozita vec, ako pises .. ten 1 zub sa da pocitat viacmenej len pri jazde postojacky, aj to nie uplne. Ale aspon vidno, ze sa neda striktne nic skatulkovat. Ani velkost ramu, ani dlzka kluk, ani pocet zubov (btw, nie vzdy rovnaky pocet zubov = rovnaky priemer) , ani posed .. v podstate ked sa tak nad tym clovek zamysli, ak by mal vsetko spocitat, tak v zivote neodjazdi ani meter .. z toho inak moze vyplyvat opacna teza .. ak sa neda jazdit, tak sa zacne pocitat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tnajner btw prečo si nešiel do crest ráfikov? sú širšie ako tie DTčka... a ľahšie.. set by si mal pod 1500gramov
Kristina Pravdepodobne fotka skresľuje. Posed a kokpit sa ešte samozrejme bude upravovať. Zatiaľ som to nastavil iba "od oka" podľa fulla. Budem aj skracovať krk na vidle. Riadidla mi prídu dosť vysoko.
konkrétkne 34/11 nie, ale bežne 40/13-17 pri asfaltových presunoch šľapem, takže áno, viem, čo je to za prevod a koľko námahy je potrebnej. Občas krátkodobo aj 40/11 zvládam na pár minút po rovine.
Asi už pozde ale predsa len, nepomohli by dlhšie kľuky, napr180mm?
... hmmmm..asi blbosť...to Ti nenahradi 3-4 zuby iba cca 1 ...
a oproti čomu ?
Kristínka, jednoducho cez pomer...krútiaci moment..viď Ito...
a oproti čomu ?
Oproti 175-kam napr:32z prevodnik...cca "-0.9zuba"
..hmm..pravda, záleží co jazdí, ja to beriem podľa seba...
kristina: nasadis oval a je to