na tom retre je aj skoda jazdit - to ked som mal 16 rokov .... keramicky sup, hydraulicke "V-cka" od magury, Bombera ... to som mal v risi snov daj este fotku prevodov, cim to je ohadzane - mas to z zlej strany
Uz rok o nom uvazujem ale nejak mi tam tie male kolesa nesedia. Ma to i nejake neduhy co ti na nom vadia ? Co rozbity teren, korene, kamene ? V kalnici mali testovacku ale zase nemaju teren v ktorom by ma zaujimalo ako sa to sprava.
27.5ka v spojeni s 2.4" plastom je len o malinko mensia ako 29ka s 2.2". Terenom to ide ako tank, je to velmi obratny a zaroven stabilny bajk. Comu vdaci kratkej zadnej stavbe a dlhemu reach-u. V podstate ma to posunulo na uplne ine uroven jazdenia dole trailami. Aj ked zvolim zlu lajnu a namierim to po kamenoch v plnej rychlosti, nevadi Samozrejme v urcitych medziach. Tuhost bajku je vynikajuca, hlavne zadnej stavby.
Jedina vec co mi vadila bola packa teleskopu, nova uz plne vyhovuje, ergonomicky aj chodom. Do buducnosti zvazujem upgrade zapletov na lahsie, tie origo su slusne tazitka.
Mne u nich stale chyba 29-ina na 130 zdvihoch. Nieco medzi T130 a S150, T129 ma uz moc male zdvihy a trailovu geo. Ideal S150 so 130 zdvihom - univerzal na celodenku, maraton i enduro pretek. Asi budem dalej vyckavat.
Nuz taky "univerzal" ak by mal zvladnut enduro, tak na xc maraton to zase bude overkill (tazky, zbytocne velke zdvihy, zbytocne agresivne a tazke plaste...). Na celodenku a lahky teren radsej vezmem Sparka, ktory je o 2kg lahsi a RoRo idu po asfaltovych presunoch o poznanie rychlejsie ako tieto trailove WTB.
Preco nie? Verim tomu ze take biky pojdu buduci rok na dracku, trailove 29iny s agresivnou geo. Pre ludi ktori chcu len jeden bike je to rozumna volba. Netvrdim ze na tom clovek odjazdi na maratone umiestnenie, ale ze si zajazdi ovela lepsie ako na enduro 29ine. Uz tento tok je toho celkom dost, no cenou vzdy trochu vyssie, napriklad unno, norco atd, buduci rok uz bude z coho vyberat.
Aj maraton das so ctou pokial ti nejde o bednu,za mna 29 140,sice o 2 kg viac nez minulorocne HT,ale odstup v cieli od 1. rovnaky ako min. rok.Len netreba byt lenivy a sem tam to prezut.Nenajazdim tolko,aby zom uzivil 2 biky.I ked suhlasim s formulou pocet bikov=as is +1
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jedina vec co mi vadila bola packa teleskopu, nova uz plne vyhovuje, ergonomicky aj chodom. Do buducnosti zvazujem upgrade zapletov na lahsie, tie origo su slusne tazitka.