ono mozno nakoniec na tom biku zasa az tak nezalezi
skor o tom co jazdis, ako to chces jazdit, co ta vie potesit a naopak co ta vie nasrat a pokazit ti vyjazd - predsalen je to pre vacsinu konicek na volny cas ktory si chceme uzit
maratony nejazdim no bol som skusit len pre tu srandu - nakoniec sa to podarilo vzdy s inym bikom a vysledky prevazne rovnake
Mam bicykle so singlespeed, 3x7, 3x10, 2x10 a 1x12 a vobec nemam pocit, ze 1xX by bolo nieco tak uzasne, ze sa oplati na inak perfektne funkcnom biku investovat niekolko stovak eur na takuto zmenu.
Prechod na 1x11 ma stál novú kazetu, prevodník a reťaz, čiže asi 80€. zbavil som sa prevodov ktoré som nepoužíval. Oplatilo sa. Načo voziť niečo čo nepoužívam?
Uvidím čo predvedú keď budú zabehnuté. Najbližšie je ale v pláne karbónová sedlovka.
Kašli na to, ja som mal v podobnom veku horší bike (aj keď za super cenu 800€ po zľavách), mal som aj kotúče rovnakej rady a jazdil som s radosťou (riešil som na ňom vtedy riadne nepodstatné blbosti keď tak spomínam ). Mierne vylepšenia prišli až časom a posledný najväčší upgrade až keď som mal normálnu prácu...
...vec názoru.
Sto ľudí = sto chutí.
Ja som raz poodliepal a do mesiaca som zháňal polepy a lepil nanovo. Prišlo mi to bez polepov také lacné.
Takže môj názor - neodlepovať!
😉
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
skor o tom co jazdis, ako to chces jazdit, co ta vie potesit a naopak co ta vie nasrat a pokazit ti vyjazd - predsalen je to pre vacsinu konicek na volny cas ktory si chceme uzit
maratony nejazdim no bol som skusit len pre tu srandu - nakoniec sa to podarilo vzdy s inym bikom a vysledky prevazne rovnake
Prechod na 1x11 ma stál novú kazetu, prevodník a reťaz, čiže asi 80€.
Ďakujem
Kašli na to, ja som mal v podobnom veku horší bike (aj keď za super cenu 800€ po zľavách), mal som aj kotúče rovnakej rady a jazdil som s radosťou (riešil som na ňom vtedy riadne nepodstatné blbosti keď tak spomínam
Inak pekná farba rámu...
Sto ľudí = sto chutí.
Ja som raz poodliepal a do mesiaca som zháňal polepy a lepil nanovo. Prišlo mi to bez polepov také lacné.
Takže môj názor - neodlepovať!
😉
😋
😋
to by som velmi rad odsranil ale nemam na to metodu