Ahojte, tak môj "duňák" po veľkom servise opäť pojazdný a pripravený na sezónu 2021.
V skratke: nové ložiská v celom ráme (aj stred a hlavové), ložiská v nábojoch, nový plášť nobby nic som zvedavý aký bude (roky som jazdil na maxxis) a nové pedaĺe od RGD bikes slovenska výroba s vlastným gravírovaním, gripy lanka a bowldeny tiež ale to je bežná vec
Na ceste ešte mám retaz xx1 a kazetu
Keďže sa mi minulý rok podarilo odtrhnúť páčku na eleskop tak som si skúsil vyrobiť novú časť, uvidíme ako dlho to bude fungovať (možno pridám foto!
PS: ten zadný adaptér si nevšímajte už je na ceste nový na 203mm
Dodis601 KCNC presne ti môžem povedať až keď prídem domov ale maximálna spokojnosť zatial, síce sú troška ťažšie ako od Sram ale tie som uvaril za mesiac tak že začali zbierať bavlnu
Dodis601 ja som jazdil kedy si hope ale tieto ma zaujali viacej vzhľadom, tak že vyskúšam Tento rok idem skúšať veľa nových vecí tak som zvedavý čo a ako dlho vydrží
jachmel práveže vôbec a to vážim cca 90kg a už som bol kaje taje aj bike park a ani známka prehriatia zatiaľ. Originál Avid 180mm čo tam boli po 2 zjazde z polomu ostali čierne a pokrútili sa
niekedy je aj ta korona na nieco dobra, moznost skladat pocas prace na nezaplatenie. Skoda, ze mi zabudli poslat aj vidlicu, dnes som mohol uz prve metre natocit. Ale takto mi zaslu este mikinu ako bolostne ... mt5 brzdy pridu zajtra ... na maximi este budem cakat par mesiacov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ten zakrytovaný držiak na prešmykač je trochu nešťastný..
V skratke: nové ložiská v celom ráme (aj stred a hlavové), ložiská v nábojoch, nový plášť nobby nic som zvedavý aký bude (roky som jazdil na maxxis)
Na ceste ešte mám retaz xx1 a kazetu
Keďže sa mi minulý rok podarilo odtrhnúť páčku na eleskop tak som si skúsil vyrobiť novú časť, uvidíme ako dlho to bude fungovať (možno pridám foto!
PS: ten zadný adaptér si nevšímajte už je na ceste nový na 203mm
Dodis601 KCNC presne ti môžem povedať až keď prídem domov
Jop niekedy určite dôjdem 😃