Hack3r a teraz vazne.... cim by mal byt specialny? farbou?... jeden kriklavy uz mam, commencal,... geometriou? vybral som si ho prave kvoli tej neutralnej geometrii, alebo inak povedane kvoli geometrii ktora nie je nejako extra polozena, dlha alebo sedlova trubka kolma, reach dlhy a pod.... ma velmi podobnu geometriu ako ma moj commencal takze prechod je iba o zvyku z 27,5 na 29, .... chcel som ale uz aby bola zadna stavba pevna a bike slapavy, tym padom vo vybere bolo uz menej bikov, .... dlho som vyberal a este dlhsie som cakal, takze mi to nekaz a radsej pochval
Rumakk ..tiež som ešte do včera zvažoval (červené) Hydry a napliesť si ich (dokonca ich mám ešte stále v košíku u českého dovozcu ), nakoniec dostala prednosť "štandartná nešpeciálna značka". Treba si nejaké "vysnívané" nechať v zálohe, keď budem veľký
Rumakk pekný je , ja mám rád farbičky červený alebo modrý nemali ? Si chcel sivú myšku nech slúži si sa dočkal a hlavne , že sa tebe páči názor druhých nerieš
Náhodou ten ich "CBF" DW link má veľmi dobré hodnotenia naprieč rôznymi redakčnými testami. Keby mám možnosť vyberať nový DC bike, asi by som veľmi váhal, či Rever Ranger, alebo Transition Spur ...
inak objednavku som riesil asi od augusta/septembra.... caka sa na vyrobu ramu a ked uz ram mali tak zas nemali vidlu a kolesa, maju tiez problemy s dodavkami komponentov.... ale po par jazdach zistujem ze cakat sa oplatilo...
U mensich vyrobcov sa vies k tejto informacii dopracovat priamo od vyrobcu. Ked som svojho casu kupoval Ibis Mojo 3 tak bol pravdepodobne tiez iba jeden kus v EU v tej farbe. Priamo vyrobca mi potvrdil ze ho v tej farbe do EU neposielaju a dovtedy ani neposlali, ale ze ak chcem tak mi jeden poslu. Cize v tom case bol oficialne dovezeny iba jeden, neoficialne ich samozrejme mohlo byt viac
"The issue with center lock and hope floating rotors is with the thickness of the aluminum spider not allowing enough threads on the locknut to thread onto the hub."
Hope to kvôli bezpečnosti neodporúča lebo unášač je moc hrubý a CL matica nie je zašróbovaná na dosť závitov, v laboratórnych podmienkach sa im to podarilo vytrhnúť.
Väčšina adaptérov je do 2.2mm max. hrúbky. Hope 140 až 160 mm majú 1.93mm 180-220 mm až 2.8 mm hrúbku unášača.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V tejto farbe je dosť "šedá myš".
kofollo diik, inak tie i9 bzučiiiaaaaaaa
Mne skor pripomina nietory model od Cannondale
martinkluckask skor som uvazoval nad vidlou Trust Performance... ale to je uz cista uchylarcina
bimjeam aj to bol jeden z faktorov preco Revel, ked som cital o CBF tak ma to neskutocne oslovilo, ale v podstate ide o modifikaciu DWlinku....
Johnny80 este maju taky do oranzova a fialovy https://www.revelbikes.com/our-bikes/loveyourbrain-rascal/ ale tam je cena uz troska ustrelena....
inak objednavku som riesil asi od augusta/septembra.... caka sa na vyrobu ramu a ked uz ram mali tak zas nemali vidlu a kolesa, maju tiez problemy s dodavkami komponentov.... ale po par jazdach zistujem ze cakat sa oplatilo...
len teraz ma nasral Izzy68
to hádaš alebo kde presne sa dá k takejto štatistike dostať?
(ps. Nevadí mi ze je to len CTM)
PS2 tie modre pedale pojdu het
"The issue with center lock and hope floating rotors is with the thickness of the aluminum spider not allowing enough threads on the locknut to thread onto the hub."
Hope to kvôli bezpečnosti neodporúča lebo unášač je moc hrubý a CL matica nie je zašróbovaná na dosť závitov, v laboratórnych podmienkach sa im to podarilo vytrhnúť.
Väčšina adaptérov je do 2.2mm max. hrúbky. Hope 140 až 160 mm majú 1.93mm 180-220 mm až 2.8 mm hrúbku unášača.