user_id neviem ci sa ta farba nejako vola, ale je to modrofialovozlaty chameleon Povodne som chcel len modrofialovy... a vlastne cele som to povodne chcel trosku viac do bledomodra, nieco podobne ako robi Cervelo cestaky... k tomu konkretnemu vysledku som prisiel viac menej nahodou, pacia sa mi farby fialova a modra... zvazoval som aj bordovu/tmavo cervenu, ale cervene bicykle som mal uz 2x, tak som chcel riadnu zmenu...
pridavam este foto, iny uhol, kde uz to hadze aj tu zlatu farbu. alebo skor taku medenu
pod inym uhlom ram vyzera zase ako tmavo modry
ja som myslel tak že je to krásne vyladené a pristali by tam dáke nápisi vyraznejšie na fotky , ale ako som povedal podľa chuti pasuje každému niečo iné , a radiť nemienim nikomu , takých je tu dosť
kokos dajte ktosi nejaku cenu...aspon orientacnu, ci 5 kil alebo liter alebo co cakat
Odstraňovanie starého ľaku resp obrusit na základný materiál karbón či hliník 100€ a lakovanie cca 400-600€ záleží od farby a farebne kombinácie o ktorú mas záujem… to sú ceny aktuálne resp od pred týždňa a pol
Mne pisal chalan cca 400e ale vela zalezi natom ako to komplikujes. Je rozdiel ci si vyberies farbu 1l za 50e alebo 1l za 350e atd. Ale odrazit sa da od ceny 400e. Realnejsie je cena 400-600e.
Ja som cakal za taku pracu viac.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pridavam este foto, iny uhol, kde uz to hadze aj tu zlatu farbu. alebo skor taku medenu
pod inym uhlom ram vyzera zase ako tmavo modry
Čo je zlé na plášťoch? Celkom v pohode, aspoň sa na tom v lese dobre vozí. Čo by si zvolil ty?
ja som myslel tak že je to krásne vyladené a pristali by tam dáke nápisi vyraznejšie na fotky , ale ako som povedal podľa chuti pasuje každému niečo iné , a radiť nemienim nikomu , takých je tu dosť
https://www.facebook.com/MP-design-110798977764999
https://www.facebook.com/televiziadk/videos/1026596864633284
Odstraňovanie starého ľaku resp obrusit na základný materiál karbón či hliník 100€ a lakovanie cca 400-600€ záleží od farby a farebne kombinácie o ktorú mas záujem… to sú ceny aktuálne resp od pred týždňa a pol
Ja som cakal za taku pracu viac.
ale iba dva dni, potom sup na bazar
Inak nezisťoval si ako ke to potom s doživotnou zárukou na rám od Orbei?
nezistoval, a je mi to jedno
nie ze by som si to mohol dovolit, ale tu som stratu zaruky rad riskol