Zaujímavé, počul som presný opak, ale Zeeb som nikdy ani neskúsil, takže či to tak je neviem. Asi záleží aj od konkrétnych modelov. Asi bude vyšší model Zeeb lepší ako nižší od Fox. Každopádne bude pevnejšia, lebo Zeeb je priamy konkurent 38. Cítil som to napr aj keď som mal Pike a teraz 36tku. Každopádne Fox mi príde lepšia a to mám základný model 🙂 Čo sa týka ceny tak tam vychádza RS samozrejme lepsie. A pri 38/Zeeb je ten rozdiel dosť veľký.
Tak ako vravíte, netvrdím ze Fox je zlá ale Zeb mi viac vyhovuje (a už po tých pár razoch co som na nej bol som to cítil) neviem ci ten botomless pocit alebo tá šírka nôh to robí ale mam z nej lepší pocít
(Tá fox 36 ani neviem ani aký ročník je , a myslím že je najnižší model a ZEB som bral najvyšší model , takže možno už len z princípu by som mal mať taký pocit )
Bohužiaľ toto bola moja jediná foxa takže ju naozaj nemám ani s čím porovnať. Ale tak vzdy to záleží od jazdca čo mu vyhovuje a aj ako si ju nastaví.
A pred tou foxou som jazdil RS totem
(tak asi mám úchylku na veľké nohy )
ZEB stoji polovicu toho co 38, je lahsi, kompletny servis RS a akekolvek upravy si urobim doma uplne sam, plus nieje problem kupit nahradne diely. Clovek by musel byt padnuty na hlavu aby si kupil 38
No hlavne je to asi o tom čo uprednostňuje konkrítny jazdeca a samozrejme je to vec rozpočtu . Keď na to nemáš tak si to nekúpiš...Ale toeto vidlice/prépadne biky na ktorých sú osadené si kúpi hlavne človek čo už jazdí fakt veľké skoky, bike praky, FR. Ak teda toto nejazdí a kúpi si to tak to asi nepotrebuje, možno len chce Pre nás čo nejazdíme takéto extrémy, prípadne občas ideme pojazdiť bike park, no vyhýbame sa veľkým skokom určite stačí aj 36tka, prípadne Lyrik
ZEB stoji polovicu toho co 38, je lahsi, kompletny servis RS a akekolvek upravy si urobim doma uplne sam, plus nieje problem kupit nahradne diely. Clovek by musel byt padnuty na hlavu aby si kupil 38
Po dlhšej dobe prispejem. Už druhý rok mi robí spoločnosť tento fešák (Epic Comp 2019)...oproti originálu pár drobných zmien (Plášte Maxxis Forekaster, pohon SLX , gripy SDG, kotúče Galfer) ...zatiaľ veľká spokojnosť
Upgrade. Zmena ramu z povodneho Epic Pro na S-works. Citelny rozdiel ziadny ?
Co je citit su brzdy, namiesto TLM isli MT8 PRO a vzdu 180mm kotuc. Konecne to brzdi ?
tieto tabuľky mi veľakrát prídu len ako odporúčacie... ja som veľkostne presne na hrane medzi S-kovým a M-kovým Reignom... mám M-ko, pritom pocitovo čo sa týka dĺžky tak v zjadoch a aj pri dupaní počas výšľapov mi vyhovoval L-kový len ten už je pre mňa vysoký...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
(Tá fox 36 ani neviem ani aký ročník je , a myslím že je najnižší model a ZEB som bral najvyšší model , takže možno už len z princípu by som mal mať taký pocit
A pred tou foxou som jazdil RS totem
(tak asi mám úchylku na veľké nohy
Plus ma sikovnejsie uchytenie blatnicku = )
Co je citit su brzdy, namiesto TLM isli MT8 PRO a vzdu 180mm kotuc. Konecne to brzdi ?
Nie je to L-ko. Mam vysku 176cm. M-ko mi vobec nesedi. A to uz mam treti epic.
eLko tuším jazdí Kulhavý (187cm), nie?