Kategórie
Bike-techGaléria našich bajkov # MTB # horský bicykel # výmena dielov # upgrade # skúsenosti # diskusia # technické otázky
Výpredaj GHOST Lector Base 29 bicykel, svetlosivá/matná čierna
od 2 199 €
MOC 2 799 €
Akcia -13% Rock Machine Blizz TRL 50-29 bicykel, matte black/grey
od 1 039 €
-13%
MOC 1 539 €
Akcia -21% Marin Rift Zone Carbon XR 29 bicykel, sivá/karbón
od 3 199 €
-21%
MOC 4 999 €
-11% Transition Smuggler CB GX 29 bicykel, mechanical espresso
3 999 €
-11%
MOC 6 699 €
Výpredaj savings CTM SCROLL Pro 29 bicykel, strieborná/čierna
2 599 €
savings
MOC 3 899 €
Výpredaj -13% GHOST Riot Trail Full Party 29 bicykel, silver/electric purple
2 599 €
-13%
MOC 3 899 €
Ale ako byvaly majitel Habit-u SE som sa pohraval s myslienkou supnut tam leftinu.
Teraz sa pohravam s tou istou myslienkou ale dat to na Yetiho 🤣🤣
Bol by jedinecny 😁
Btw. pred nedavnom som konstatoval, ze CD bez lefty je uplne sprznena geo ramu, kedze lefty je vyrazne dlhsia (mostik-os) ako bezne osadena vidla. Neviem, ako to inzinieri argumentuju...
ltoAj ked sa to rozoberalo inde, tak polepy z vidly su prec. Preco tam nie su matne stealth black on black? Nuz je to dosledok toho, ze som ..... a pokaslal som nalepenie na pravej nohe, takze zatial bez polepov
Kvoli tebe (ze si ma spomenul tuna) som musel prelistovat 2 roky prispevkov
Sram centerline som mal na 27.5" foxke 34ke s tymito saintami uz na cannondale habit. Strasne hadzali, neviem, ci to bolo kotucmi, alebo sa nemali rady so saintami, ale, zase po prehodeni na shimano bol tisice km klud.
Takze som tu tiez nechal Shimano a vsetko funguje ako ma, uz mam na skusku kupene galfery, ale tieto maju len nieco malo cez 2200 takze este chvilu na biku budu.
Dalsia retaz bude copper
Sranda je, ze na graveli zase mam centerline, lebo tam mi zase blbli shimana 800vky ?.
Kapsicku som odstranil a nahradil ju kapsou do ramu (tu tu nejdem davat, lebo ma zhodite pod ciernu zem), ale podsedlova musela prec, pri zasunutom dropperi skrela do pneu pri pruzeni a olepovat bike dusami a paskami nebudem.
Co sa ti nepaci na tom nerezovom prevodniku? Je nahodeny na xcadey powermetri.
Postavený na ráme On-One vandal. Zmestil sa pod 11kg
Pre ženu, jazdí sa jej super.
ennio vzpery sa mi zo začiatku tiež nepáčili, ale nakoniec naživo to vyzerá dobre.