Mam to tak uz par rokov, nic ma neboli a viem ma tom vydrzat aj 10 hodín. Skor keď ho dam do hora, tak ma spicka sedla v dlhych stupaniach neprijemne tlaci. Uz som skusal viacero sediel, s rovnakym vysledkom. Mozno raz skusim bikefitting
Bikefiting su najlepsie vyhodene prachy ake do biku idu dat. Bal som sa ze to bude zbytocne, ale napriek tomu ze sme urobili v principe iba dve upravy, ten pocit z biku a jeho moznosti su uplne inde.
Stoji to 140e. Zistilo sa ze napriek tomu ze som mal sedadlo nastavene podla pravidiel, nebolo to pre mna vhodne a bolievali ma zapastia. Vymenili sme predstavec. Intuitivne by som cakal ze za kratsi, aby sa znizila zataz na ruky, ale paradoxne isiel o 1cm dlhsi. Zrazu slapem v sedle nieco co som predtym nedaval. Skvela investicia
sedlo ma takto sklonene kopec ludi, kedze na mtb sa ide bud do kopca a vtedy je vodorovne alebo sa ide z kopca zo sedla. plus este zmeni sklon aj zatazenie do tlmica. Mam to rovnako…
kajto: Ked sa v kopci pritiahnes ku riadidlam, tak tvoj trup je v takom istom uhle vzhladom k vodorovnej rovine, ako ked ides po rovine…preto sa meni ten sklon sedla…
No ale veď ja sa nepotrebujem nikam priťahovať,veď preto je tu progresívna geometria (SA),slapem normálne ako po rovine. Ale tak každý to má iné -Rissveds vs Keller napríklad.
Naviac ,čo mám odsledovane na trenazeri ,so vzpriamenejsim trupom generujem väčší vykon,ale to môže byť len moje specifikum...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ďalší Mondraker
Stoji to 140e. Zistilo sa ze napriek tomu ze som mal sedadlo nastavene podla pravidiel, nebolo to pre mna vhodne a bolievali ma zapastia. Vymenili sme predstavec. Intuitivne by som cakal ze za kratsi, aby sa znizila zataz na ruky, ale paradoxne isiel o 1cm dlhsi. Zrazu slapem v sedle nieco co som predtym nedaval. Skvela investicia
Uz viem od koho sa mam ucit fotit bike
Az na tu cervenu tabulku uprostred.
Je aj jazdec vodorovne? Predpokladá sa teda ,že jazdec sa pritiahne k riadidlami,aby ho dedvihalo na zadné...teda platí pre starú geošku,či?
Ale ladila s nápisom na plášti
Naviac ,čo mám odsledovane na trenazeri ,so vzpriamenejsim trupom generujem väčší vykon,ale to môže byť len moje specifikum...