Nahoda... Ludia tu opovrhuju krasnymi bajkami, ktore stali majitelov kopec casu, nervov, nemalych penazi, pritom ten svoj "superbike" nemaju ani odvahu odfotit a ukazat...
zaujímavý zvrat ... xyz mal zlý/dobrý deň a šíril síru kade chodil ... a v konečnom dôsledku to znamená, že ten čo niekto skritizuje vlastne závidí a sám sa hanbí škoda písať čokolvek
Nahoda... Ludia tu opovrhuju krasnymi bajkami, ktore stali majitelov kopec casu, nervov, nemalych penazi, pritom ten svoj "superbike" nemaju ani odvahu odfotit a ukazat...
Vnímanie dizajnu je do značnej miery subjektívna vec. Že niečo stálo kopec času, nervov a peňazí rozhodne nie je záruka, že sa to bude všetkým páčiť. Tie rôzne exkluzívne, limitované a inak "special" komponenty sú častokrát aj dizajnovo (jemne povedané) dosť špecifické a nemusia sa páčiť každému.
Mne sa napr. nepáči ani ten "dvoj- či trojfarebný" rám na Kristininom S-Workse vyššie, hoci tiež stál majland. Za to Jullova Koba, ktorá rovnako stála ruku a nohu, sa mi napríklad páči dosť, no rovnako aj Iggy52 Kona, ktorá je z o niečo nižších cenových hladín. Drahý, resp. exkluzívny bajk nemusí byť automaticky aj pre každého pekný a naopak, dobre vyzerajúci stroj sa dá postaviť aj za menej peňazí.
Tak skritizovať sa dá štýlom: „Mne sa tvoj bike nepáči, lebo mi kazí dojem ten predstavec.“ Lebo: „Ten bike je grc...“ Ja neviem, je ozaj ťažké byť proste slušný k neznámym ľuďom, keď aj pod rúškom anonymity cez nick? Mne sa tiež kopec vecí hnusí, ale nedovolím si povedať o niečom, čo má niekto iný rád, vyhovuje mu, páči sa mi, že je to grc.
No a ešte tu vyvstáva otázka, kto má patent na estetiku a dokáže reálne posúdiť modernosť, aktuálnosť či zladenie. Háá?! Mne to vychádza, že z každého "najmúdrejšieho" a "najfundovanejšieho" názoru v tomto vlákne si každý zároveň môže 800ky riadidlá strčiť rovno do zadnice. A potom sa tu ochká nad čiernym Kaňonom na GAYixku.
Ale ste sa opustili pri tom Werku.
Anodizované kľuky sú v pohode, ladia s niečim na korunke vidlice vľavo
Kashima tam ani mne nepasuje, asi uprednostnila funkciu/hmotnosť,
neviem, neorientujem sa v teleskopkách.
A tá zadná stavba? Asi inšpirácia u Ritchey Ultra (ten rám tiež mala/má?).
Ritchey to má kvôli špecifickej montáži zadnej brzdy, neviem ako tento Werk.
Je to do posledného milimetra a stupňa custom rám, Kristina určite vie
prečo si ho takto nakreslila, ale po tom náklade, čo tu dostala, vám to asi nevysvetlí
Ten Werk je škaredý ako cesta do roboty. Neladí tam nič s ničím a hnusnejší rám sa len tak nevidí. Ja málokedy hejtujem, lebo nepoznám "príbeh" a ani tu ho nepoznám, ale čo je moc...je proste moc
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ok, makes sense. V takom pripade by som svoj bike ale neukazoval kade tade po forach lebo to dopadne ako teraz
Vnímanie dizajnu je do značnej miery subjektívna vec. Že niečo stálo kopec času, nervov a peňazí rozhodne nie je záruka, že sa to bude všetkým páčiť. Tie rôzne exkluzívne, limitované a inak "special" komponenty sú častokrát aj dizajnovo (jemne povedané) dosť špecifické a nemusia sa páčiť každému.
Mne sa napr. nepáči ani ten "dvoj- či trojfarebný" rám na Kristininom S-Workse vyššie, hoci tiež stál majland. Za to Jullova Koba, ktorá rovnako stála ruku a nohu, sa mi napríklad páči dosť, no rovnako aj Iggy52 Kona, ktorá je z o niečo nižších cenových hladín. Drahý, resp. exkluzívny bajk nemusí byť automaticky aj pre každého pekný a naopak, dobre vyzerajúci stroj sa dá postaviť aj za menej peňazí.
Anodizované kľuky sú v pohode, ladia s niečim na korunke vidlice vľavo
Kashima tam ani mne nepasuje, asi uprednostnila funkciu/hmotnosť,
neviem, neorientujem sa v teleskopkách.
A tá zadná stavba? Asi inšpirácia u Ritchey Ultra (ten rám tiež mala/má?).
Ritchey to má kvôli špecifickej montáži zadnej brzdy, neviem ako tento Werk.
Je to do posledného milimetra a stupňa custom rám, Kristina určite vie
prečo si ho takto nakreslila, ale po tom náklade, čo tu dostala, vám to asi nevysvetlí