neviem čo je zlé na košíkoch ... ja som ich mal ešte v 2005tom... určite lepšie ako keby sa mi noha šmýkala a ešte viac určite lepšie ako tie prihlúple 5-10 topane a pinové pedále
chcel by som vidiet vyraz tvojej tvare ked budeš padat v hore a nepojde ti vyhndat noha s košika ja som ich mal akurat tak na ocovom 30rocnom favorite
Aj preto som sa rozhodol pre ne, určite sú aj lepšie kolesá za 360 €,- ale mne sa páčili tak som si urobil radosť. S tými hope máš pravdu, ale mne sa zdalo že je to moc prebrzdené, brzdilo to super.
Dík za pochvalu.
Jazdil som kosiky /davno/, spd s klietkou aj bez + tvrde aj makke tretry aj flaty s pinmi a k tomu zodpovedajuce topanky.
Povedat, ze nieco z toho je ptakovina a nieco najlepsie si nedovolim. Kosiky s remienkom su uz prezite ale cena je brutalna a co das na celopevneho oldtimera ked chces byt cool?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
chcel by som vidiet vyraz tvojej tvare ked budeš padat v hore a nepojde ti vyhndat noha s košika
kola za 1+
Dík za pochvalu.
gulfast,prečo by mali byť 5.10 a piny hrozná voľba? jazdil si to už?
Yourself, praveze to nie gulfast napisal, ale lapaloma
Povedat, ze nieco z toho je ptakovina a nieco najlepsie si nedovolim. Kosiky s remienkom su uz prezite ale cena je brutalna a co das na celopevneho oldtimera ked chces byt cool?
**bike s 3-pilou sa foti iba z lava