Neber to ako rýpanie, to v žiadnom prípade, možno aj tá fotka dosť skresľuje, ale mne sa oproti tomu predchádzajúcemu 29eru javí ako detský bicykel Tie veľké kotúče a vysoký zdvih to dosť zvýrazňujú. Určite si tam ale pýta ešte nejaký zlatý prvok.
PatrikL,Continental x-king 2,4 sú ako Schvalbe 2,25 a niesú na "bežnom",ale na MOJOM KUBáNCOVI.Mal som pravdu,už sa tu kritizuje aj to,čo tu ani nieje.
Ja tomu hornetu proste nemôžem prísť na chuť, rám v tejto veľkosti na 150mm zdvih pôsobí proste divno, dlhý rám, kratučký predstavec, sedlo nízko, geometria ako na XC, vysoký standover, na čo je to dobré ? Na obrubníky ? SKákať by som na tom nechcel a hore kopcom to ťahať asi tiež nie...
ako si spokojný s gripmi? práve dnes som si ich poriešil
pao no vieš čo nedá sa povedať, že by som bol úplne spokojný. Mne moc nesedia. Mám radšj klasické rovné ako hentie "ergonomické" . A ešte mi tam aj trochu prekáža väčšia objímka. Ale tak 100 ľudí 100 chutí, nenechaj sa znechutiť
Sedlo je tam nízko kvôli teleskopke. Na prvý pohľad vidno, že je spustené v spodnej polohe. Sedel som na marinadovom kým ho mal a pri mojich 172 cm sa mi nezdal ani standover vysoký, aj nahor to šlo aj skákať bez problémov.
Ale henten konkrétny sa nepáči ani mne. Zlatá vidla sa tam vôbec nehodí. Celkovo sa mi zlatá vidla nepáči. Celá Kashima mi príde ako grc.
Dakujem vsetkym za nazory, dobre aj zle, ale vidlica bola menena kvoli funkcnosti, nie kvoli farbe, bola brana tu z bazaru, skoro nova za bezkonkurencnu cenu. Ten ram je na to stavany, a ako uz volodaj pekne povedal, sedlovka je teleskopicka, takze tych +12cm a nieje vobec nizko. Je to taky "bike na vsetko" Dokonca som zarovnal plate, aj kolesa pri foteni, sigma magnet oproti ventilku, a este, aby bola prehadzovacka kolmo k zemi Len jeden srob na klulach som stratil, tak je cerveny.
MichalP: parádne HT ako hovoríš na všetko ale na tom dizajne sa určite dá popracovať,stačilo by vidlicu nastriekať na čierno a hneď by to bola pecka a ak si ju kupoval z bazaru tak v záruke asi nebude,čiže by sa to dalo
MichalP: Ja by som ho bral všetkými desiatimi. Mne sa páči a pripomína mi chopra na dialnici. Dôležite je čo sa tebe páči. Pozri sa kolky majú vidlu inej farby a aj keď je čierna vyzerá jak bike s odrezaným predkom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vyser sa na názor druhých hlavne že tebe sa páči
pao no vieš čo nedá sa povedať, že by som bol úplne spokojný. Mne moc nesedia. Mám radšj klasické rovné ako hentie "ergonomické" . A ešte mi tam aj trochu prekáža väčšia objímka. Ale tak 100 ľudí 100 chutí, nenechaj sa znechutiť
Ale henten konkrétny sa nepáči ani mne. Zlatá vidla sa tam vôbec nehodí. Celkovo sa mi zlatá vidla nepáči. Celá Kashima mi príde ako grc.