Stary bike mal povodne ten 4cm predstavec, co je teraz na novom a stary dostal najkratsi dalsi predstavec co bol doma, cize 10,5 cm.
Od vyroby tam bol 11cm, co mi celkom vyhovovalo, kym som sa par krat nespustil dole kopcom a mal som ruky nejako sialene daleko.
Mozno ich este prehodim - uvidim ako sa mi na tom bude jazdit - dhlych predstavcov je doma celkom dost, ale kratky iba jeden.
A ked sa odhodlam, tak kupim ten 38mm modry truvativ s bazaru, aby to vyzeralo uplne zladene
A ked sa odhodlam, tak kupim ten 38mm modry truvativ s bazaru, aby to vyzeralo uplne zladene
Hlavne nekupuj predstavec kvoli farbe. Radsej cierny a s vhodnou dlzkou, ako modry imidzovy kypet. Inak osobne si myslim, ze modry predstavec by uz bol prilis.
Presne tento model som mal, akurat mensi ram - bohuzial to bola len taka letna laska - po dvoch mesiacoch mi ho nejaky dobrak potiahol a uz sa nikdy nenasiel.
Kupovat uplne narychlo nie, ale pokial nemam zadnu osku a brzdu, tak to ani nemozem vyskusat. Haibike mal 4cm predstavec a vedel som si predstavit, ze by som mal ruky blizsie k telu.
Takze vyskusam, par krat si pojazdim miestny najvyssi kopec s vyskou 42m a vyskusam zjazd a budem aspon trosku mudrejsi - vobec zatial netusim, ze co od toho cakat.
Presne tento model som mal, akurat mensi ram - bohuzial to bola len taka letna laska - po dvoch mesiacoch mi ho nejaky dobrak potiahol a uz sa nikdy nenasiel.
aj kamosovi z pivnice potiahli takyto.trochu slabsia vybava bola na nom ale vtedy ho stal 25000sk co bolo celkom dost.
Vianoce v Máji.Už od soboty jazdím Rock Machine Blizzard 90.Neni to žiadna enduro topka za kopec prachov,ale zatiaľ som spokojný.Kúpa za cca 1800 peňazí je myslim si v pohode v pomere cena-výkon.
Vianoce v Máji.Už od soboty jazdím Rock Machine Blizzard 90.Neni to žiadna enduro topka za kopec prachov,ale zatiaľ som spokojný.Kúpa za cca 1800 peňazí je myslim si v pohode v pomere cena-výkon.
Parada. Kupoval si z obchodu alebo od typka z bazaru?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Frames UNCLE JIMBO, AL 7005, ab ca. 3,0 kg, vulcano-orange/matt-black / schwarzer Rocker, M
fork Rock Shox Pike 160 mm, 15 mm Steckachse, black
Wheels Spank Spike Race 26", Shotpeen Ti-Grey
Tyres Schwalbe Fat Albert Evo Snakeskin 2.4, standard, 26x2,4
crankset Shimano Deore XT 38/24, silver, 175mm
rear derailleur Shimano Deore XT SGS Shadow Plus, silver
chain Shimano XTR CN-M981 10-speed, 116 L
sprocket Shimano XT, 11-36
Shift levers Shimano XT
front derailleur Shimano XT, silver
brake Avid Elixir 9 Trail 200mm/180mm, grey
seat post Rock Shox Reverb, 420 mm, 125 mm Travel - inkl. Remote (Matchmaker rechts), black, 31,6mm
saddle ROSE Light
handlebar Spank Spike Evo 777 mm, Shotpeen Ti-Grey, 15mm
Grips Rose Lock on, black
Rear shocks Rock Shox Monarch Plus R HV 216x63 ML 22,2x8mm 22,2x8mm, standard, Standard
stem Spank Spike , Shotpeen Ti-Grey, 50mm
Zatial nemam potvrdene, kedy pride, ale uz sa neviem dockat:). Foto potom pridam
A to Ti akoze bude vyhovovat taky kratky posed? Ved tam je rozdiel od oka snad aj -12 cm na dlzku oproti povodnemu bajku.
Od vyroby tam bol 11cm, co mi celkom vyhovovalo, kym som sa par krat nespustil dole kopcom a mal som ruky nejako sialene daleko.
Mozno ich este prehodim - uvidim ako sa mi na tom bude jazdit - dhlych predstavcov je doma celkom dost, ale kratky iba jeden.
Hlavne nekupuj predstavec kvoli farbe. Radsej cierny a s vhodnou dlzkou, ako modry imidzovy kypet. Inak osobne si myslim, ze modry predstavec by uz bol prilis.
Kupovat uplne narychlo nie, ale pokial nemam zadnu osku a brzdu, tak to ani nemozem vyskusat. Haibike mal 4cm predstavec a vedel som si predstavit, ze by som mal ruky blizsie k telu.
Takze vyskusam, par krat si pojazdim miestny najvyssi kopec s vyskou 42m a vyskusam zjazd a budem aspon trosku mudrejsi - vobec zatial netusim, ze co od toho cakat.
aj kamosovi z pivnice potiahli takyto.trochu slabsia vybava bola na nom ale vtedy ho stal 25000sk co bolo celkom dost.
na morave nie
som v tom amater
Dik..Ale to ako vyzera je jedna vec,ale v terene to je ina šmakocina
Parada. Kupoval si z obchodu alebo od typka z bazaru?