Uz asi tak zo zvyku, ani neviem ze tam nejaka krytka bola.
Inak Spectralisti:
Pisal som do canyonu a poslali mi hlinikove uchytky na bovdeny, tie plastaky co som tam mal moc dobre nedrzali.
Teda neviem co mate vy na tych vyssich verziach...
Uz asi tak zo zvyku, ani neviem ze tam nejaka krytka bola.
Inak Spectralisti:
Pisal som do canyonu a poslali mi hlinikove uchytky na bovdeny, tie plastaky co som tam mal moc dobre nedrzali.
na vsetkych su plastove... ja som kupil predrazene Syntace uchytky, su krajsie
...a s tymi plastovymi som nemal problem ze by odpadavali, tak som nechcel odrbavat s nejakou reklamaciou pre tych par drobnych...
Cannon bol viac zamerany na vykon, lefty mala hladucky chod od zaciatku aj ked dost linearny. Rocky je skor trail bike. Na to, ze maju oba biky zdvih 120 mm, aj ked jeden mal 26" a druhy ma 27,5" kola pride mi, ze ma ovela viac zdvihu:-) viac zatial neviem porovnat. Este akurat, ze Cannon bol limitovany zadnou stavkou, vosiel sa tam maximalne plast 2,2 aj ked niektore 2,2 tam vliezli ltt.
A nebol si nahodou v nedelu okolo 13:00 na BK, videl som tam RM ale tusim tmavsia modra, tak sa pytam. Po dlhej dobe som bol na vyjazde, tak som obkukaval bikei:-)
Fakt pekny bike, RM maju svoje caro,super vyzeraju na foto aj na zivo. Fotogenicke kusky. Este tam mozno casom supnut teleskopku, nech sa da na tom lepsie vyblaznit.
jezus, záleží čo všetko v tom aute potrebuješ voziť, okrem bicykla ... uvidíme na budúci rok keď zrejme začnem voziť teleskopku ... čo bude stačiť znížiť ak sa medzitým nedám zlomiť na nosiť na strechu
Schovavanie bovdenov sa nepaci ani mne - z praktickeho hladiska. Navyse ich pouzivam ako ochranu spodnej ramovej rury pred kamenmi. A RU je dobra vec ak ma prakticke vyuzitie. Na teleskopke ani na XC bajku ale nema vyznam. To je vsetko, co som tym chcel povedat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak Spectralisti:
Daj nejake porovnanie s odcudzenym cannonom s lefty, nejake dojmi, co bolo lepsie tam a tu:-)
Inak Spectralisti:
na vsetkych su plastove... ja som kupil predrazene Syntace uchytky, su krajsie
...a s tymi plastovymi som nemal problem ze by odpadavali, tak som nechcel odrbavat s nejakou reklamaciou pre tych par drobnych...
A teraz zakerna otazka, ak by sa ti nahodou vratil cannon a vzapeti sa jedneho bikeu musis vzdat, tak ktoreho?:-)
Tu je výbavička a pár narýchlo spravených fotiek:
Frame UNCLE JIMBO, AL 7005, 3,0 kg, vulcano-orange/matt-black / schwarzer Rocker, M
Fork Rock Shox Pike 160 mm, 15 mm, black
Wheels Sunringlé Charger Pro 15mm 26" / Sunringlé Charger Comp 12mm 26"
Tyres Schwalbe Hans Dampf Evo Snakeskin 26x2,35
Crankset Shimano Deore XT 38/24, silver, 175mm
Rear derailleur Shimano Deore XT SGS Shadow Plus, silver
Chain Shimano XTR CN-M981 10-speed, 116 L
Sprocket Shimano XT, 11-36
Shift levers Shimano XT
Front derailleur Shimano XT, silver
Brake Avid Elixir 9 Trail 200mm/180mm, grey
Seat post Rock Shox Reverb, 420 mm, 125 mm - inkl. Remote, 31,6mm
Saddle ROSE Light
Handlebar Spank Spike Evo 777 mm, Shotpeen Ti-Grey, 15mm
Grips Rose Lock on, black
Rear shocks Rock Shox Monarch Plus R HV 216x63 ML 22,2x8mm 22,2x8mm, standard
Stem Spank Spike , Shotpeen Ti-Grey, 50mm
Tak tymto sa zapodievat by ma ozaj ani nenapadlo...