Tak ale asi doslo aj k chybe lebo ta cena nie je lepsia ako grand canyon slx al7.9 no hned sa mi to zdalo malo vokalvokal asi myslel grand canyon slx al9.9.
Ja som po dopravnej nehode a hladam novy bike no aj tak este cakam na odskodne s poistovne.
dovod v teme pady na biku strana 315 este len zacinam opat chodit bez barli a do februara zakaz sportovania
to rozbehas......ja som mal v januari este o nieco horsiu udalost (mam klinec skrz celu stehennu kost, plus sruby ) a maji som uz behal na bicykli aj ked bez barli som este chodit nevedel
Vianoce sú už tu ...strašná radosť...pôvodne mal prísť až vo februári ale u nás v Žarnovici chodil ježiško a aj mne sa ušlo-GHOST Lector Lc5 ...tie fotky sú len tak narýchlo a lepšie spravím na dennom svetle.Inak naživo vyzerá o milion percent lepšie ako na fotkách.zrejme tá čierno čierna kombinícia nieje príliš fotogenická
Uz sa neviem dockat kedy mu pojdem nalozit...dnes som si ho skusil len tak na par sto metroch na ulici pred predajnov a super pocity...velkost XL bola spravna volba
@Canyo -ved mam v podstate vsetky veci ladene do cierna takze ozaj budem ako netopier ...akurat mam na vsetkom logo merida ako pozostatok minulych bajkov takze modna policia si zgustne na mne
subaroSti -parada , tieto nove ghosty vyzeraju spickovo uz na fotkach, v skutocnosti to musi byt este lepsie. A ten ram po dizajnovej stranke- aspon za mna absoutne najkrajsie HT , na mile vzdialene od konkurencie.
Ja cakam na karbonovy SL AMR X, ten je tiez cierny len s trochou zelenej grafiky.
Na modnu policiu sa mozes vies co.... To su ti co chodia do Auparku v Mamutovi na kavicku.
zase to, ze outdoorove znacky dnes robia veci ktore sa daju nosit aj v meste je len plus - a to je aj hlavny dovod preco kupujem Arcteryx - vyzera to dobre aj na horach, aj v meste.. takze aj mna v tom mozes stretnut v Auparku na kavicke
Po cca 17 rokoch zneužívania dvoch kolies, som si zaobstaral síce obyčajnú ale moju prvú sériovku Nine 4.
Pôjde tam 1 prevodník, lebo s týmto sa cítim ako profesionálny turista
Vianoce sú už tu ...strašná radosť...pôvodne mal prísť až vo februári ale u nás v Žarnovici chodil ježiško a aj mne sa ušlo-GHOST Lector Lc5 ...tie fotky sú len tak narýchlo a lepšie spravím na dennom svetle.Inak naživo vyzerá o milion percent lepšie ako na fotkách.zrejme tá čierno čierna kombinícia nieje príliš fotogenická
zase to, ze outdoorove znacky dnes robia veci ktore sa daju nosit aj v meste je len plus - a to je aj hlavny dovod preco kupujem Arcteryx - vyzera to dobre aj na horach, aj v meste.. takze aj mna v tom mozes stretnut v Auparku na kavicke
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja som po dopravnej nehode a hladam novy bike no aj tak este cakam na odskodne s poistovne.
to rozbehas......ja som mal v januari este o nieco horsiu udalost (mam klinec skrz celu stehennu kost, plus sruby ) a maji som uz behal na bicykli aj ked bez barli som este chodit nevedel
ale paradny!
ta cervena gumicka na vidle dostala uplne iny rozmer ako na "beznych" bikoch
Perfektný je.
Ja cakam na karbonovy SL AMR X, ten je tiez cierny len s trochou zelenej grafiky.
Pôjde tam 1 prevodník, lebo s týmto sa cítim ako profesionálny turista
ja len aby bolo vidiet co si to vlastne kupil
OUTDOOR DO MESTA?