strasne bulsitovy blog, nehnevaj sa
Dotycny zaspal v tom komunizme ktorym sa tak ohana.
"Outdoor je funkční oblečení, které bylo vyvinuto pro nošení do hor, lesa a náročnějších podmínek. Stále se zlepšuje jeho kvalita, a tak nepromokne, dýchá, má kapuci atd. Ale při vývoji tohoto oblečení se prostě nepočítá s tím, aby se nosilo do města."
Arcteryx Gamma LT:
Crossing boundaries, the Gamma LT Jacket is designed for active outdoor use and styled for relaxed everyday living. Constructed with an extremely durable non-insulated softshell textile with a soft inner face, this adaptive three-season jacket is equally at home in the mountains or around town.
subaroSti - naozaj delo ticha závisť. Lector ma určite najefektnejšie spracovaný dizajn. Môžeš upresniť údaje o XL veľkosti ( tvoja výška / váha mašiny aj z pedálmi ako ho máš na fotke ) Dik.
infinitipp : Ja mám 190cm (Ghost odporúča XL pre výšku 186 - 195 a viac) a váhu som zmeral zatiaľ len na osobnej váhe štýlom ja s bajkom ,mínus iba ja ...a vyšlo mi 11,2 Kg ...je to s pedálmi aj s košíkom na fľašu.Inak k tomu dizajnu je naozaj ťažké ho zachytiť v tejto farbe na foto ale naživo to je neskutočná bomba ktorá predčila všetko čo som očakával
No super takže odporúčaš nám žirafám (ja 193) XL ako ušitý na mieru. Ešte tak ako máš vytiahnutú sedlovku je Ok... netreba ju ťahať do nebies/ po risku ( predpokladám že tam je 350mm sedlovka) ?
No jazdiť s nim musí byť zážitok keď už Lector 3 je prirovnávaný ku Cannondale F-Si... toto je 5 čo je ešte o kilo míň ako 3. Neviem si predstaviť ako sa jazdí na LECTOR WORLD CUP 2016 pri váhe 8,2 kg.
Jasné to Xl mi sedí parádne...sedlovka je 350ka a teraz je tam asi 4cm rezerva...ale ešte pojde trošku dolu asi o nejaký cm nakoľko toto je nastavené len tak od oka po vytiahnutí z auta.Momentálne som vyhodil aj jednu podložku ktorá bola pod predstavcom,ale krk budem prípadne zrezávať až keď sa na tom serióznejšie preveziem a potvrdí sa mi tento "setup"...a stále sa naň neviem vynadívať
Jáááj len tu nezačnite porovnávať že ktorý bajk má vätší ...nech si každý vyberie to čo chce ... Laro22 sponzorujem sa sám ale dostal som naň celkom príjemnú zľavu oproti katalógu
Ku Cannondale akože akému? K akémukoľvek HT môže byť prirovnávaný nie??
vsak porovnany moze byt aj s kolobezkou prirovnany/porovnatelny nie je porovnany . Prirovnany ku CANNONDALE F-Si Carbon 2 (2015) co je uplne ina cenova skupina:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
strasne bulsitovy blog, nehnevaj sa
Dotycny zaspal v tom komunizme ktorym sa tak ohana.
"Outdoor je funkční oblečení, které bylo vyvinuto pro nošení do hor, lesa a náročnějších podmínek. Stále se zlepšuje jeho kvalita, a tak nepromokne, dýchá, má kapuci atd. Ale při vývoji tohoto oblečení se prostě nepočítá s tím, aby se nosilo do města."
Arcteryx Gamma LT:
Google snad vies pouzivat