Pravda je jedno aj druhe.. ja mam Rune rocnik 2013 ( resp V 1,5 ) a klzaky sli tatam strasne rychlo ( jazdil som ho dokopy hadam pol roka a menil som ich 2x a vydral som aj osky.. ) a aj ked mi to neveri hadam nikto ozaj som to mazal aj cistil.. druha vec je ta ze zif ma tento "Mythic" ( dake zo 3r ak sa nemylim ? ) a cudoval sa mi bo mu to fundziruje v pohode.. tak si vyber
Hej je od Zifa. Dal mi k nemu aj nejake puzdra a patku. Ja som povodne chcel novy napr rawer alebo blizzard, ale nakoniec som sa rozhodol, ze to poriesim takto.
No co ja viem...ale to bol bike s 3 cm zdvihu, 52 rajdami a brzdami co nebrzdia. Dneska sa na tych 29 karbon masinach daju uz jazdit slusne bomby a poriadne traily bez toho aby ti nieco ostalo v rukach
V roku 2005 (alebo 2006?) si si mohol kupit celokarbonovy Epic, full, ktory nieco vydrzal a vazil pod 11kg vratane kotucov, zdvihy 10/10 .. nehovoriac o hlboko pod 10kg htckach o nic horsich ako dnes... a co sa tyka vidlic, kludne 10cm zdvih s vahou pod 1.5kg, ktore aj nieco vydrzali. Spickove pevne karbonove rajdy, 640 tky si mohol kupit aj v roku 2003
Dnes su veci o nieco lepsie, dopredu siel karbon, vela veci je dostupnych a lacnejsich, v nieco sa posunul vyvoj, rozmohli sa 29er, siroke rafky a zopar dalsich veci. To co pises platilo tak pre roky 1995 mozno, teda 20 rokov, nie 10. Ber to len ako osvetu, lebo ludia radi a rychlo zabudaju
To bolo prvé, nad čím som špekuloval. Ale po pár sekundách mi došlo, že to asi nepôjde.
Ak by sa ti podarilo tam narvat taky napinak ako ma napr. Rohloff, tak snad aj ano. (aha, tak ste to uz vyriesili)
Na podobnom prevode som jazdil pred 30 rokmi a myslim, ze doba predsa len pokrocila
K tomu Two6Player-u: Ako píše FiLus, nevyzerá to dobre, ale účel svätí prostriedky. A chcelo by to poriadny singlespeed náboj na ten rám, ten si to pýta, rovnako to chce 25z prevodník vpredu a poriadnu halflinkovú reťaz. A samozrejme dirtové plášte
Ale pekne zladená kombinácia, ak si ladil aj brzdu k tomu rámu, tak super!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V roku 2005 (alebo 2006?) si si mohol kupit celokarbonovy Epic, full, ktory nieco vydrzal a vazil pod 11kg vratane kotucov, zdvihy 10/10 .. nehovoriac o hlboko pod 10kg htckach o nic horsich ako dnes... a co sa tyka vidlic, kludne 10cm zdvih s vahou pod 1.5kg, ktore aj nieco vydrzali. Spickove pevne karbonove rajdy, 640 tky si mohol kupit aj v roku 2003
Dnes su veci o nieco lepsie, dopredu siel karbon, vela veci je dostupnych a lacnejsich, v nieco sa posunul vyvoj, rozmohli sa 29er, siroke rafky a zopar dalsich veci. To co pises platilo tak pre roky 1995 mozno, teda 20 rokov, nie 10. Ber to len ako osvetu, lebo ludia radi a rychlo zabudaju
Ak by sa ti podarilo tam narvat taky napinak ako ma napr. Rohloff, tak snad aj ano. (aha, tak ste to uz vyriesili)
Na podobnom prevode som jazdil pred 30 rokmi a myslim, ze doba predsa len pokrocila
a pardon za zemiakove fotky
Ale pekne zladená kombinácia, ak si ladil aj brzdu k tomu rámu, tak super!