Kategórie
Bike-techGaléria našich bajkov # MTB # horský bicykel # výmena dielov # upgrade # skúsenosti # diskusia # technické otázky
-15% BMC Twostroke AL ONE 29 bicykel, poison green/black
1 099 €
-15%
MOC 2 099 €
-6% Rock Machine Catherine 70 27 dámsky bicykel, modrá/strieborná/ružová
659 €
-6%
MOC 699 €
-16% CTM CHARISMA 6.0 27.5 dámsky bicykel, matná čierna/staroružová perleť
649 €
-16%
MOC 999 €
Výpredaj savings CTM SCROLL Pro 29 bicykel, strieborná/čierna
2 599 €
savings
MOC 3 899 €
Výpredaj -18% GHOST Riot Trail AL Essential 29 bicykel, grey/orange
od 2 449 €
-18%
MOC 3 299 €
Výpredaj -10% Marin Rift Zone Carbon 2 29 bicykel, modrá/karbón
3 599 €
-10%
MOC 4 449 €
-13% Rocky Mountain Instinct C50 TOUR C1 29 bicykel, zlatá/červená
3 499 €
-13%
MOC 5 600 €
-24% Rocky Mountain Slayer Carbon 50 27.5 bicykel, zelená/zlatá
3 699 €
-24%
MOC 6 300 €
savings Marin Alpine Trail Carbon 1 29 bicykel, čierna/sivá/modrá
od 2 449 €
savings
MOC 3 699 €
Nove kotuce, plaste, gripy, retaz, jedno koliecko v predu 32t, cassetta sunrace 11t-42t
Jazdim 1x10.
Este par zmien bude ale zatial neviem co
Nove kotuce, plaste, gripy, retaz, jedno koliecko v predu 32t, cassetta sunrace 11t-42t
Jazdim 1x10.
Este par zmien bude ale zatial neviem co
parada! ked tunis, poradim ti: vymen rajdy. c3 su tazke., rovno pripadne vezmi cannondale predstavec v 1.5 - je najlahsi na trhu... gravity je light ale nie az tak light. ja som to prelozil este titanom..
bomba jekyll! uzi v zdravi!
A predstavec skusim pozriet dik za radu.
Kukal som este cervene brzdy hope ale zatial niesom isty ci chcem menit brzdy za 320 libier
Ja som kupil odtial to.
Neviem ci robia EU delivery skus pozriet
A predstavec skusim pozriet dik za radu.
Kukal som este cervene brzdy hope ale zatial niesom isty ci chcem menit brzdy za 320 libier
viem presne ktore brzdy myslis, snad len jeden typ - pokial planujes nejake masakre viac dnove v bikeparkoch, tak radsej kup shimano. pokial napr. odtrhnes paku alebo hadicu a pod., lahsie sa to riesi. poucil som sa.. od istej doby mam na kazdom biku shimano. rajdy mam na dvoch bikoch easton havoc 750, zatial dobre... snad sa nezlomia.
paradny je, len som zvedavy kolko ta bude bavit.
Inač parádny diabol
Problem bolo koleno ktore som svojou sprostostou na ceste zhumpľoval... A teda potrebovalo oddych a čas dať sa do kopy
A moja prvhka povaha na spôsob: " nemozem jazdit, bajky su mi na nic" sa postarala o tento vydavok
Na druhu stranu vsetko sa deje z nejakeho dôvodu, vdaka skonceniu s bajkami som zacal fotit a spoznal kopu skvelych ludi. fotit samozrejme neprestavam len ma zacal na istych miestach obalovat tuk na co som ja s mojou postavou nikdy nebol zvyknuty a teda nejaky pohyb by som mal zaradit do programu
V podstate nelutujem moje rozhodnutia vdaka nim som zazil co som zazil a tak to asi malo byt
Btw turbike zajtra organizuje v PK testovacku kellys bicyklov ak som dobre videl
Inač parádny diabol
Dnes sme ta akurat spominali Bol som tvojej dcere prilbu pre malu doniest