Díky za rady, 90% tréninků odjezdím na silnici, do mtb zas tak nevidím, mám na tom odjetý jen 1 závod, zatím mi tam nic nevadí, poradit si klidně ale nechám. Jinak lock zapojený je (bílý b.) . Vrtat do toho nebudu, nechci a ani nemůžu, mám ještě možnost jiného, s více vyhovujícími převody, tak uvidím .
Díky za rady, 90% tréninků odjezdím na silnici, do mtb zas tak nevidím, mám na tom odjetý jen 1 závod, zatím mi tam nic nevadí, poradit si klidně ale nechám. Jinak lock zapojený je (bílý b.) . Vrtat do toho nebudu, nechci a ani nemůžu, mám ještě možnost jiného, s více vyhovujícími převody, tak uvidím .
hlavne si už ten batoh kúp a nalej mlieko do kolies
Cely ten system stoji za prd. Aj to plastove ***** v tej packe co okopirovali z pera za 10centov z papiernictva.
Ak ulomis tu objimku na vyjazde tak si v riti. Prinajlepsom prides vytraseny z vyjazdu ako po sichte so zbijackou. Je vsak pravdepodobnejsie ze z nervov to niekde pustis a prerazis ten plastovy kompresor vo vidlici.
zrovna som mal ten lock pred pár dňami rozobratý (mám Rebu), zasekával sa mi v kuse a vidlicu mi zamklo možno na 5-6-krát... myslel som si, že problém je len v tom, že tam bol nanesený bordel, resp. rozštiepené lanko... keď som videl "systém" tých dvoch plastových bazmekov v páke, tak po vyčistení a vymenení lanka je to už o niečo lepšie, ale na prvý raz vidlu aj tak nikdy nezamknem...
perez: obracias sa na nespravneho vojaka .. tuto otazku musis adresovat na MageZ .. ja som sa len pokusil vtipnym prispevkom rozhybat zatuhnuty proces .. tato kauza, som sa domnieval, bola dostatocne dlha a znama .. ale moja odpoved bola naprosto vycerpavajuca na otazku od Bruco. Ano, ten bajk splnuje oba atributy rovnakym stylom, ako spominana macka /edit: rozdiel je len v tom, ze Schrodinger mal skatulu, v tomto pripade sa jedna o iny typ nabytku, ale rovnako nepriehladny a teda ucel splnujuci/
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
hlavne si už ten batoh kúp
to "hentak umiestnený" je tam zbytočne...
Ked zatlacim packu tak praveze odomknem vidlicu... Cize ja ak odstranim lockout tak by som mal permanentne uzamknutu vidlicu -_-
Ak ulomis tu objimku na vyjazde tak si v riti. Prinajlepsom prides vytraseny z vyjazdu ako po sichte so zbijackou. Je vsak pravdepodobnejsie ze z nervov to niekde pustis a prerazis ten plastovy kompresor vo vidlici.
s obutím to teda vyhrali tiež
takze ho zaroven mas aj nemas, alebo je zaroven tvoj vysnivany aj nenavideny, alebo co si Kefalin predstavujete pod 'Schrodingerova macka'?