dakujem, na rame boli zelene pruhy ktore isli prec , kluky su schvalne odlisne aby nevyzeral bike na oko ako tazky slon ( teda dufam ze sa to podarilo, popravde ani neviem ako by to vyzeralo s ciernymi klukami )
Tento rok trocha zmien.Menene kluky,kazeta,retaz,prehadzovacka,vidlica,kotuce,kolesa,plaste(tie mali byt X king,ale omylom poslali Race.Zoderiem,vymenim).Viem,ze to nieje nic extra,ale pohon uz mal veru dost za sebou,prehadzovacka kriva,vidlica mala osuchane vnutorne nohy.Pekne to nevyzeralo,ani moc nepruzilo,tak uz teda vzduchovu.A chcel som skusit aj bezduse.Tie rozdiely na prvy pohlad moc nevidno,ale hlavne vidlica ma tesi.Je to rozdiel oproti pruzinovej RST.Az mi je to divne ako makko to ide Nezvyk.
Dnes mi doručili balíček z MTBiker Shopu, tak mohla prebehnúť výmena a test ... staré brzdy Shimano M446 180/160 som vymenil za SLX M675 a kotúče XT SM-RT76 203/180 a test prebehol na cca 30 km výjazde na Jahodnú po červenej (Košičania vedia). Veľká spokojnosť, aj čo sa týka brzdného účinku, aj estetiky, aj rýchlosti dodania tovaru ...
Tomas4x kup si do zalohy aspon 4 patky prehadzovacky a 2 maj stale pri sebe. kamos ma novy scroll a keby si videl ako sa to odlomilo tak by si neveril ako debilne to vyriesili. oska je nakrutena do patky a ked to zlomis tak ti koleso nebude drzat
Nakoniec vyhral rozum a nehal som ram biely. Stalo by ma vela casu a penazi to dostat do pozadovaneho stavu. Zacina sa mi dokonca aj pacit
Peniaze som radsej investoval do zmeny hlavoveho uhlu a to o -1,5 stupna na 65,5 a vymenil predstavec za dlhsi o 5mm s tym, ze novy som otocil opacne. Zmena bola z +6 na -8 stupnov. Chovanie biku sa zmenilo rapidne. Akoby som ho vymenil za uplne iny. Zatial som nestihol testovat v terene ale ked k tomu dojde, tak v prislusnej teme ( komponenty/hlavove-zlozenie-cane-creek-angleset-t36545-30.html ) o tom nieco napisem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Resp.lepsi fotak
Chcelo by to tmavé kľuky...
Chcelo by to tmavé kľuky...
dakujem, na rame boli zelene pruhy ktore isli prec
to keby ti poviem tak ma tu vsetci ukamenuju
Peniaze som radsej investoval do zmeny hlavoveho uhlu a to o -1,5 stupna na 65,5 a vymenil predstavec za dlhsi o 5mm s tym, ze novy som otocil opacne. Zmena bola z +6 na -8 stupnov. Chovanie biku sa zmenilo rapidne. Akoby som ho vymenil za uplne iny. Zatial som nestihol testovat v terene ale ked k tomu dojde, tak v prislusnej teme ( komponenty/hlavove-zlozenie-cane-creek-angleset-t36545-30.html ) o tom nieco napisem.