no ano nechapavec, lebo je somarina zaoberať sa 300g na biku ktory je fakt primarne určeny na gravity discipliny. Mne to pride ako trošku hlupe, to je ako keby ja som vravel že status nieje veľmi dobry na cestu, ale keby som dal užšie plašte a namiesto tlmiča hlinikovu tyč tak by sa mi šliapalo lepšie. Niekedy mi prideš že je všetko v poriadku a aj sa da čitať to čo napišeš, ale na druhu stranu niekedy maš prispevky strašne postavene na hlavu tymto končim
miso , nedaj sa .. potrebuju si porypat, je zima a tma , ale dobre je, ze si prebudil tym aj malo prispievajucich .. na lahke HTcko by malo byt zakazane davat tazsie sedlo ako 150g , vsak na HTcku sa v terene aj tak nesedi.
no ano nechapavec, lebo je somarina zaoberať sa 300g na biku ktory je fakt primarne určeny na gravity discipliny. Mne to pride ako trošku hlupe, to je ako keby ja som vravel že status nieje veľmi dobry na cestu, ale keby som dal užšie plašte a namiesto tlmiča hlinikovu tyč tak by sa mi šliapalo lepšie. Niekedy mi prideš že je všetko v poriadku a aj sa da čitať to čo napišeš, ale na druhu stranu niekedy maš prispevky strašne postavene na hlavu tymto končim
ty si čistý eMENTÁL..... hádam sa bavíme o XC rakete! ghost Lector LC7..... a keď na tom bajku odlahčíš zadnú časť bajku o 300gramov tak tá zadná časť pôjde do vzduchu citelne ľahšie....
jasné že pri 17kg Dhbajku ti je 300 gramov niekde na sedlovke a sedle úplne u prdele.. ale pri XC rakete s hmotnosťou pod 10kg tých 300 gramov cítiť a riadne....
jasné že na xc bajku nelietaš neviem aké polety....ale keď potrebuješ niečo preskakovať tak ono je proste reálne cítiť že tá zadná časť bajku je o 300 gramov ľahšia...
problém vznikol hneď na začiatku že niekto namiesto toho aby čítal CELÝ príspevok a s porozumením.. si z neho vytiahol len časť čo sa mu hodila.. na to sa nabalil ďalší trol čo si vytrhol ešte menšiu časť a dokonca pridal zjazdový bajk...... čiže odporúčam pekne prečítať čo som písal na začiatku ako reakciu na LEctora!! čo je XC bajk!
no ale ked spravne pumpnes a odlahcis v momente vyskoku tak ti vacsia vaha skor pomoze (samozrejme odtial potial). mozno si o tom uz nieco pocul, vola sa to zotrvacnost
ale mozno nie, vsetcia su j*bnuty, len ty si lietadlo
tak potom nech neragujú..lebo píšu úplne odveci a ten prvý nebol vôbec dlhý.. teraz už som sa rozpísať musel lebo očividne niektorý nemajú dostatočnú mozgovú kapacitu aby pochopili čo píšem..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
marina: vsak ano .. predsa v sedle
ty si čistý eMENTÁL..... hádam sa bavíme o XC rakete! ghost Lector LC7..... a keď na tom bajku odlahčíš zadnú časť bajku o 300gramov tak tá zadná časť pôjde do vzduchu citelne ľahšie....
jasné že pri 17kg Dhbajku ti je 300 gramov niekde na sedlovke a sedle úplne u prdele.. ale pri XC rakete s hmotnosťou pod 10kg tých 300 gramov cítiť a riadne....
jasné že na xc bajku nelietaš neviem aké polety....ale keď potrebuješ niečo preskakovať tak ono je proste reálne cítiť že tá zadná časť bajku je o 300 gramov ľahšia...
problém vznikol hneď na začiatku že niekto namiesto toho aby čítal CELÝ príspevok a s porozumením.. si z neho vytiahol len časť čo sa mu hodila.. na to sa nabalil ďalší trol čo si vytrhol ešte menšiu časť a dokonca pridal zjazdový bajk...... čiže odporúčam pekne prečítať čo som písal na začiatku ako reakciu na LEctora!! čo je XC bajk!
ale mozno nie, vsetcia su j*bnuty, len ty si lietadlo
ďalší čo nepochopil... ja nikde nespomínam že s ľahším sedlom vyskočíš vyššie -_-
ja len hovorím že vyskočíš ľahšie (pre debilov bude ťa to stáť o niečo menej energie)
nič viac nič menej.....
(nové náboje, predstavec a rajdy, upgrade vidly)