coooo, to ako mozes mat tak vysunute sedlo? odhadujem tak ze 28 cm/ 125 mm sedlovka+30mm+125mm pod objimkou/
a natom Jeffsym si mal podla obrazka /150mm sedlovka+35mm objimka+orientacne 10cm/
Tak ešte aj sedlovka je na tom EX ku horšia ako na Jeffsym, pri 2 násobnej cene...ale nech dobre slúži, verím , že sa na ňom bude jazdiť skvele, aj keď niektoré komponenty sú na ňom sklamaním pri tej cene, najmä tie brzdy.
máš pravdu, trochu to tak beriem a utešujem sám seba, že som dobre kúpil , snáď nakoniec nebudem sklamaný. Ten Trek je však parádny, videl som ho z blízka, no uvidíme, treba občas skúsiť aj inú značku, ale možno sa k Treku ešte vrátim, uvidíme časom
misopetrovic tá Capra je na mňa už veľký kaliber a na moje jazdenie by som taký bajk určite nevyužil, možno pár x do roka a aj hmotnosť tam bude určite vyššia, a podľa mňa vyzerajú skvelo oba modely ty budeš určite menšina, komu sa ten bajk nepáči . Tá 301 tka je parádna
:D máš pravdu, trochu to tak beriem a utešujem sám seba, že som dobre kúpil , snáď nakoniec nebudem sklamaný. Ten Trek je však parádny, videl som ho z blízka, no uvidíme, treba občas skúsiť aj inú značku, ale možno sa k Treku ešte vrátim, uvidíme časom
Ja hlavne mam 29er xc raketu a ked som skusal endurko tak 27,5 sa mi na take jazdenie paci viac
A na aké jazdenie myslíš ? , píšeš ako keby vieš čo jazdím . Myslím, že nie je všetko iba o zdvihoch a ja to vidím tak, že takýto bajk využijem viac a 29 iny ma po vyskúšaní oslovili viac ako 27,5 a 27,5+ som tiež skúšal, no na tom som sa cítil dosť zvláštne, to mi moc nesadlo
A na aké jazdenie myslíš ? , píšeš ako keby vieš čo jazdím . Myslím, že nie je všetko iba o zdvihoch a ja to vidím tak, že takýto bajk využijem viac a 29 iny ma po vyskúšaní oslovili viac ako 27,5 a 27,5+ som tiež skúšal, no na tom som sa cítil dosť zvláštne, to mi moc nesadlo
píšem že mne proste tie 27,5 na enduro bajku sadli. nie že musia aj tebe...
jachmel na takú raketu hentaká ťažká škaredá objímka sedlovky s rýchloupinákom proste nepatrí
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.trekbikes.com/us/en_US/bikes/mountain-bikes/trail-mountain-bikes/fuel-ex/fuel-ex-8-27-5-plus/p/1164600-2017/
podla toho co si napisla mi vychadza 19,5 palcovy, spravne ?
a natom Jeffsym si mal podla obrazka /150mm sedlovka+35mm objimka+orientacne 10cm/
Toz jedno z toho je zle,alebo zle ratam
Kedy ho vlastne budes mat doma?
A na aké jazdenie myslíš ?
co ti vadi na objimke sedlovky?
píšem že mne proste tie 27,5 na enduro bajku sadli. nie že musia aj tebe...
jachmel na takú raketu hentaká ťažká škaredá objímka sedlovky s rýchloupinákom proste nepatrí
ak narážaš na 48gramového krokodíla(áno mám ho zváženého) tak ten je súčasťou bajku lebo preto! ale kladky objímka a iné vecičky sú vymenené
len na debilnej objímke sa dá ušetriť 30gramov, na kladkách 16gramov, na gripoch 50gramov, na košíku na fľašu 40gramov atď atď....