Zoidberg Pisal som si zo Stevom z Vorsprung o tom a pred par dnami aj z Bruco tak Corset je uz ista vec. Pojde do TF Tuned niekedy v januari. Pozeram v popise k tvojmu biku ze aj ty ho pouzivas tak uz nie o com pochybovat
Marinada Mam RP23 a nechavam si to cele spravit v TF Tuned kedze pouzivam tlmic ktory bol nimi Push-nuty a ladeny na Zestyho. Ja som osobne pouzil pro-pedal na 301-tke iba par krat na asfalte do kopca ked ma napadlo ze ho tam mam
301-tka ma regressive-progressive leverage ratio a Corset vylepsi podporu v strede zdvihu (mid-stroke support) a to je pre mna priorita.
moj "novy" bike (zimak)
rychla vymena prasknuteho ramu za novy - post1191340.html#p1191340
farebna kombinacia ako pre mna na mieru, sadla velkost, prijatelna cena a jedine co nepasovalo bola sedlovka - takze nebolo nad cim vahat a je doma - navyse sa mi to aj paci.
Mam ho iba pre radost ziadne velke pretekanie, v SPD by sa mi zle chodilo obcas aj hodku musim tlacit . Ta kazeta no je to super 32/50 uz dam skoro vsetky stupaky okrem tych kde uz predne koleso neviem udrzat na zemi.
Tiež nie som pretekár, no nášlapy sú, ľahko návyková záležitosť a majú určite viac kladov ako záporov, ale to nie je podstatné, hlavné že sa ti naňom dobre jazdí, bajk vyzerá super
no to nie sú tiež zrovna najľahšie platformy, napr. tieto sú lacnejšie a ľahšie http://www.suncycle.sk/sk/produkt/mtb-pedale-hqbc-qx-pro/1151, no do takýchto pedálov sa nevyznám, akú majú životnosť a pod., mne tam aj tak platformy na takú raketu nepasujú, nech už budú akékoľvek, ale dôležité že sedia majiteľovi, on na tom jazdí
Hodil som to len tak kvôli váhe, keď už niekto chce platformy, lebo tie predtým vyzerajú dobre no tiež nie sú najľahšie a na korbónový ľahký bajk, sa hodí niečo ľahšie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ten Vorsprung sa oplati
Marinada Mam RP23 a nechavam si to cele spravit v TF Tuned kedze pouzivam tlmic ktory bol nimi Push-nuty a ladeny na Zestyho. Ja som osobne pouzil pro-pedal na 301-tke iba par krat na asfalte do kopca ked ma napadlo ze ho tam mam
301-tka ma regressive-progressive leverage ratio a Corset vylepsi podporu v strede zdvihu (mid-stroke support) a to je pre mna priorita.
rychla vymena prasknuteho ramu za novy - post1191340.html#p1191340
farebna kombinacia ako pre mna na mieru, sadla velkost, prijatelna cena a jedine co nepasovalo bola sedlovka - takze nebolo nad cim vahat a je doma - navyse sa mi to aj paci.
http://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/pedale/ploche/ht-hti-ax01ss-pedale.html
-7% HQBC QX výplň straničky, čierna
8,99 € -7%
MOC 15,99 €Veru, tebe sa tusim rozpadli z ničoho nic.
http://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/pedale/ploche/ht-hti-ax01ss-pedale.html
mam tam kilove plaste trail king 2.4 protection tak ze par gramov na pedaloch je uz malickost