to asi netreba riesit.. je to hotovo. a ked pozres v ajek vybave sa to predavalo ked to bolo v predaji (2012/2013) je tourcite lepsie a asi aj o chlp krajsie. tak nech to jazdi. uz len foto z vyjazdu
To mi tak nastavil mechanik.
Ja som chcela to sedlo nahodiť avšak keď som vy skrutkovala celkom tú skrutku zámku sedlovky sa celý zámok rozpadol a tak som to radšej dala všetko aj so sedlom do sáčku a vzala do Hrádku.
Šikovný mechanik si s tým poradil raz dva...
mipro To bez debaty, ze kazdy postaveny bajk je lepsi ako seriovka. Len ma takato kombinacia zaujala. Ak je to v ramci limitov, tak to nema vplyv na funkcnost. Len je to trochu zvlastne. luckatomova Mechanik ti to tak nastavil pri ladeni posedu, ci len aby to drzalo?
Ja som rada že to vôbec dal do kopy.
Na to že je to relatívne dosť dráha Top sedlovka a ešte novinka mohli ten patent vymyslieť aj jednoduchšie.
Ale váha len 210g.
Nepaci.
Jedna technicka poznamka... Na co je dobre mat na takom biku 2x10 prevodov? Teraz to vizera ako tesco bike. Za peniaze co si do toho vrazila si mohla mat skatulu s riadnou zverou.
Čiže dobrý biku musí mať jediné jednopilu? ..Som sa zas dozvedel niečo múdre ?
Bicykel už istý čas „zarezáva”, zatiaľ som s ním veľmi spokojný. Vytkol by som len jeden menší detail, a to, že na najmenších dvoch pastorkoch kazety má reťaz v drsnejšom teréne tendenciu plieskať zhora o zadnú stavbu. Čiastočne som k tomu prispel aj ja použitím offset vložky na uchytenie tlmiča, čím sa reťaz mierne priblížila k reťazovej vzpere. Mávam teda zaradené od pastorka 3 a viac, čo nie je až taký problém, keďže dole kopcom pohon takmer vôbec nepoužívam a nechávam to na gravitáciu.
Ja by som mu vytkol ten kryt tlmica od zadneho kolesa,ukrutne malo miesta.Na zivo este menej ako na fotke.K tej retazi-mozno skus skratit o clanok,ak salter dovoli.Inak velmi podarene vozitko.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Asi vacsina ma pocit, ze zensku musi usmernovat, a ked ta nieco robi inak, tak bud zdrhaju, alebo ju aspon ohejtuju
PS: aky outfit k tomu nakombinujes?
Ja som chcela to sedlo nahodiť avšak keď som vy skrutkovala celkom tú skrutku zámku sedlovky sa celý zámok rozpadol a tak som to radšej dala všetko aj so sedlom do sáčku a vzala do Hrádku.
Šikovný mechanik si s tým poradil raz dva...
luckatomova Mechanik ti to tak nastavil pri ladeni posedu, ci len aby to drzalo?
Na to že je to relatívne dosť dráha Top sedlovka a ešte novinka mohli ten patent vymyslieť aj jednoduchšie.
Ale váha len 210g.
Jedna technicka poznamka... Na co je dobre mat na takom biku 2x10 prevodov? Teraz to vizera ako tesco bike. Za peniaze co si do toho vrazila si mohla mat skatulu s riadnou zverou.
Čiže dobrý biku musí mať jediné jednopilu? ..Som sa zas dozvedel niečo múdre ?
edit: Jezus, odstran uz ten modul, ktory mi dava prispevky na prvu stranu a rozbija suslednost. Uz to beriem osobne, vsak toto nemoze byt nahoda