Ja by som mu vytkol ten kryt tlmica od zadneho kolesa,ukrutne malo miesta.Na zivo este menej ako na fotke.K tej retazi-mozno skus skratit o clanok,ak salter dovoli.Inak velmi podarene vozitko.
cca 1,6 cm v najužšom mieste medzi blatníkom a vystúpeným štupľom na plášti. V hutnom blate by sa to mohlo teoreticky zapchať blatom, ešte šťastie, že ja v blate nikdy nejazdím
To je origo ? Inak tieto mondrakery ja mozem Ziadne prehnuste Ska a flaskove nasilnosti (oi). Aj ked, teraz som si vsimol, ze tam idu lanka vospod.
edit: Jezus, odstran uz ten modul, ktory mi dava prispevky na prvu stranu a rozbija suslednost. Uz to beriem osobne, vsak toto nemoze byt nahoda
Menil som zopár komponentov (celý pohon vrátane kľúk a prevodníka, plášte, brzdy, predstavec, riadítka, gripy). Tie káble by si za normálnych okolností možno ani nevšimol, vytiahol som ich z rámu viac, ako je potrebné - vždy dávam rezervu aj rezerve
pokazene moze byt len to co niekedy fungovalo...dohodni sa s nejakym lokalom na vyjazde a ktokolvek ti to s 5EUR multiklucom da doporiadku za par minut...
edit: aky je dovod to rozpredavat ked si ho len par krat tlacila a ani si ho nepouzila?
lucka sa s nikym dohadovat nepotrebuje lebo Lucka je fake account. Fotka doskladaneho biku ktory akoze skoncil na prvom vyjazde lebo prestal prehadzovat je robena na zahrade a bicykel je nejazdeny ako vidiet aj z gum na fotke. Sa divim ze to tu admini este neporiesili. Pripadne by mohol niekto z mtbiker centra povedat ci tu lucku nazivo niekedy videli tak ako tvrdi ze tam bola uz niekolkokrat
lucka sa s nikym dohadovat nepotrebuje lebo Lucka je fake account. Fotka doskladaneho biku ktory akoze skoncil na prvom vyjazde lebo prestal prehadzovat je robena na zahrade a bicykel je nejazdeny ako vidiet aj z gum na fotke. Sa divim ze to tu admini este neporiesili. Pripadne by mohol niekto z mtbiker centra povedat ci tu lucku nazivo niekedy videli tak ako tvrdi ze tam bola uz niekolkokrat
Bohuzial je to realna osoba. Mám to od ludí z mtbiker centra. Každopadne nič neporušuje aj ked lezie viacerým na nervy. Treba ignorovat a ona sa pominie. netreba ju krmit dalšími komentármi. napr už len logicky ked rozmyšlate, vie si poskladať bicykel, do inzerátov píše podrobné info o komponentoch ale ked jej zle začne radit nevie si to opravit - len sa chytáte na jej lep.
No nic... Naozaj som dufal, ze na nom zacne Lucka jazdit a zalepi hejterom usta. Ale prave som stratil poslednu stipku nadeje aj ja. Ano, tiez mam potvrdene, ze je to realna osoba, ale forum nema sluzit na to, aby sem chodil vyplakavat nejaky tenista a ani na to, aby sem chodil niekto len postovat fotky komponentov bez akejkolvek pridanej hodnoty a nasledne ich predaval cez bazar, aj ked mozno so stratou. Pritom realne by stacilo nastavit radenie / prehadzovac a nie rozpredat polovicu bajku (samozrejme len v situacii keby slo realne o snahu sfunkcnit bajk, comu uz ale asi po dnesku nikto neuveri). A to, ze vyssie vymenovane a ine podobne aktivity nie su v rozpore s oficialnymi pravidlami fora este neznamena, ze je to pre forum / komunitu prinosom. Takze asi nastal cas tuto telenovelu ukoncit a dalsie taketo prispevky zacinam mazat ako pre vlastne dobro dotknutej osoby, tak aj pre dobro zvysku komunity.
Ak ma niekto vedomosti a zrucnosti na to aby pozhanal a poskladal bajk, ale doladit radenie je uz nadLUCKY vykon, tak ani poskladanemu bajku by som moc neveril.
Najskor by sa jej rosypal v lese a ktovie ako by dopadla.
Uz teraz boli tie brzdy overkill a ide kupovat nove cele je to zahada ktora sa v ludskej zvedaovsti stale vrta
Hej, ale ked si vsimnes tie fotky, tak nema zabehnute kotuce, takze zrejme ani platnicky. Zistila, ze jej to nebrzdi tak to slahla na bazar. Hoci stacilo na tom trosku pojazdit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
cca 1,6 cm v najužšom mieste medzi blatníkom a vystúpeným štupľom na plášti. V hutnom blate by sa to mohlo teoreticky zapchať blatom, ešte šťastie, že ja v blate nikdy nejazdím
edit: Jezus, odstran uz ten modul, ktory mi dava prispevky na prvu stranu a rozbija suslednost. Uz to beriem osobne, vsak toto nemoze byt nahoda
Menil som zopár komponentov (celý pohon vrátane kľúk a prevodníka, plášte, brzdy, predstavec, riadítka, gripy). Tie káble by si za normálnych okolností možno ani nevšimol, vytiahol som ich z rámu viac, ako je potrebné - vždy dávam rezervu aj rezerve
Nebudem už nič meniť.
nevydrzalo ti to ani tyzden a uz rozpradavas bajk..
edit: aky je dovod to rozpredavat ked si ho len par krat tlacila a ani si ho nepouzila?
Bohuzial je to realna osoba. Mám to od ludí z mtbiker centra. Každopadne nič neporušuje aj ked lezie viacerým na nervy. Treba ignorovat a ona sa pominie. netreba ju krmit dalšími komentármi. napr už len logicky ked rozmyšlate, vie si poskladať bicykel, do inzerátov píše podrobné info o komponentoch ale ked jej zle začne radit nevie si to opravit - len sa chytáte na jej lep.
https://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty-brzdy/374784/nova-sada-stvor-piestovych-brzd-shimano-saint-xt-.html
Uz teraz boli tie brzdy overkill a ide kupovat nove
Najskor by sa jej rosypal v lese a ktovie ako by dopadla.
Uz teraz boli tie brzdy overkill a ide kupovat nove
Hej, ale ked si vsimnes tie fotky, tak nema zabehnute kotuce, takze zrejme ani platnicky. Zistila, ze jej to nebrzdi tak to slahla na bazar. Hoci stacilo na tom trosku pojazdit.