Vidim, ze notoricki nepacikari nezvladli, ze Lucka sem predsa len dala fotku bajku, tak ho museli ohejtovat, aby sa necitili zle
nahodou je to na žienku docela funkčne poskladane, už nech nahodi sedlocku a osedlá ho držím palce
sice prevody su trochu za štandardom ,ale zas ma rozsah do kopca... časom to aj tak všetko vymení ,ked začne jazdiť
Pretože mi každý servisný úkon slušne napísané spravia zle a ešte si za to účtujú nekresťanské peniaze.
A potom tam musím ísť znova a znova alebo si to pokazené dať opraviť inde.
A to sú všetko ďalšie peniaze navyše.
A môj sa vám nepáči...?
Asi nie keď nemám Eagle...
Nepaci.
Jedna technicka poznamka... Na co je dobre mat na takom biku 2x10 prevodov? Teraz to vizera ako tesco bike. Za peniaze co si do toho vrazila si mohla mat skatulu s riadnou zverou.
Je fajn, ze z toho tešíš ako ti to rastie pred očami.
Este by ma zaujimalo ze kde tu lto vidi hate na luckin bike...
A napadlo ta aspon (ako to spravne pochopil Jezus), ze vtedy, ked som to pisal, to vyzeralo trochu (dost) inak ?. V case, ked som to pisal, bolo asi 7 nepacikov a mozno tak 3 paciky. Vidim, ze vam tu treba neustale robit printscreeny, lebo ked nie je pic, tak to neexistuje ..
No, kombinacia Fox vidlice s kashimou a MZ cierneho tlmica vzadu mi vadi. A kashima sa mi tam nehodi, lebo inak farebne teda sa s tym vyhrala viac nez dost. Akurat teda jedno blato a bude
Ale zaujala ma vzadu figurina s podprsenkou. To vyzera na nejaky butik toto
@lucka: Nenechaj sa znechutit, tvoj bajk je tvoj bajk a nikomu inemu sa pacit nemusi. Vacsina z nas je schopna si kupit za vela penazi len tuctovku, ty si sa pustila do niecoho co nikto iny nema. Podla mna je to skvela praca, ja by som to asi nedal, uz aj preto, ze by som nemal tolko trpezlivosti, preto velka poklona. Navyse sa popri tom vela naucis, spoznas svoj bajk do srobika, ziskas skusenosti a znalosti, ktore sa ti raz urcite zidu. A nakoniec, je lepsie minat peniaze na nieco co ta bavi a prinasa ti radost a pohodu ako na sprostosti ako to dnes robi vela mladych ludi. Fandim ti a drzim palce aby ti to nadsenie vydrzalo az do ciela.
Uznanie a obdiv resp. "potľapkávanie po pleci" nepatrí medzi základné ľudské práva, zvlášť nie na sociálnych sieťach. Človek ktorý sa chodí s týmto vyplakávať po fórach s tým musí rátať. Hodinka jazdenie po lese prinesie 1000x viac radosti ako vypisovanie p***vín po internetoch.
@Rumakk: Z coho tak usudzujes? Ak len z toho, ze som ju chcel podporit, tak mas chlape celkom slaby usudok.
@GOAMAN: Co myslis, ked uz tu vsetci do jedneho zabijame cas v praci vypisovanim p...vin, nie je lepsie niekoho radsej povzbudit a podporit v dobrej veci, ako si tu honit vlastne ego a uboho sa na nom zabavat spolu s vacsinou?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No nevadí...
Hlavná vec že sa páči mne...
dobre to mas no ja by som zvolil iny predny plast,napr DHF
nahodou je to na žienku docela funkčne poskladane, už nech nahodi sedlocku a osedlá ho
sice prevody su trochu za štandardom ,ale zas ma rozsah do kopca... časom to aj tak všetko vymení ,ked začne jazdiť
5.6.2019
18.3.2019
A potom tam musím ísť znova a znova alebo si to pokazené dať opraviť inde.
A to sú všetko ďalšie peniaze navyše.
Nebudem už nič meniť.
Aj tak kazeta a reťaz akejkoľvek farby bude v konečnom dôsledku čierna
EDIT o 8:54: Vsak ale aktualne 31 pacikov a len 4 nepaciky.
Asi nie keď nemám Eagle...
Nepaci.
Jedna technicka poznamka... Na co je dobre mat na takom biku 2x10 prevodov? Teraz to vizera ako tesco bike. Za peniaze co si do toho vrazila si mohla mat skatulu s riadnou zverou.
Je fajn, ze z toho tešíš ako ti to rastie pred očami.
A napadlo ta aspon (ako to spravne pochopil Jezus), ze vtedy, ked som to pisal, to vyzeralo trochu (dost) inak ?. V case, ked som to pisal, bolo asi 7 nepacikov a mozno tak 3 paciky. Vidim, ze vam tu treba neustale robit printscreeny, lebo ked nie je pic, tak to neexistuje ..
No, kombinacia Fox vidlice s kashimou a MZ cierneho tlmica vzadu mi vadi. A kashima sa mi tam nehodi, lebo inak farebne teda sa s tym vyhrala viac nez dost. Akurat teda jedno blato a bude
Ale zaujala ma vzadu figurina s podprsenkou. To vyzera na nejaky butik toto
@GOAMAN: Co myslis, ked uz tu vsetci do jedneho zabijame cas v praci vypisovanim p...vin, nie je lepsie niekoho radsej povzbudit a podporit v dobrej veci, ako si tu honit vlastne ego a uboho sa na nom zabavat spolu s vacsinou?