aj na tom bike jazdiš ? bo posledných 100fotiek si tu dal iba fotky ako si niečo pridal to keby sme tu každý pridávali také fotky tak tu mame zafajčené forum 24h. Áno máš pekný bicykel ale také ptákoviny zo záhrady už prosím nefoť nie sme na cyklo výstave daj už niečo z terénu
Sme v teme galeria, a mam mozno najazdene viac ako ty tento rok na aute navozene. Ak mas s tym problem, nikto ta nenuti sa pozerat, proste to len preskoc.
Navyše ty si od 2015 postol skoro 1200 príspevkov, ja od 2011 teda zbytočných 279. Ale zmazal som to teda, aby si sa cítil komfortne
čo si pipi šak je demokracia to už si nikto nemôže povedať čo chce za takú ptákovinu sa neurážaj však o nič nejde ja by som to nabudúce už preskočil určite sa tvoje fotky veľa ľudom páčia to ja iba tak bo je piatok
keby si rozumel pojmu "demokracia", tak si ten prvý príspevok odpustíš. Ale btw tento rok mám odjazdených 3444 km, mám 42 rokocv, mám prácu, dve deti a manželku. Keď si to dosadíš do nejakej rovnice, tak ti víde, že čo sa týka jazdenia, robím čo sa dá, viac mi to už časovo nevydá. Pekný piatok
Podla mna Srsen zle pocital. Som na tom podobne s premennými akurat najazd mam vyrazne nizzsi takze vysledok nemoze byt taky ze by ta nasral ked ja mam urcite menej hodin a tesim sa z kazdej.
Podla mna Srsen zle pocital. Som na tom podobne s premennými akurat najazd mam vyrazne nizzsi takze vysledok nemoze byt taky ze by ta nasral ked ja mam urcite menej hodin a tesim sa z kazdej.
Ok, tak dam este jednu premennu velicinu ako pomocku: pri kombinacii cca 85% cesta/15% mtb mam priemernu rychlost 27,5km/hod
Kostoval asi pred 2 tyzdnami. Niesom ziadny vinar, ale kedze mam chalupu na tokaji chutia mi ine vinka a hlavne za ceny pre smrtelnikov. ale je tam pekne som zvedavy dokedy ak niekedy prides na tokaj odporucim kam ist na vinko
Presne po pol roku od štedrého dňa som si spravil Vianoce uprostred leta 😊 po strastiplnej skoro 6 týždňovej ceste konečne dorazil ! Marin San Quentin 3 " trailová motorka" na všetko od domácich trailov až po Saalbach! Hlavák 65' , 130mm Revelation, 150 mm teleskop 1x 11 SLX , v jednoduchosti je krása! 😍
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sme v teme galeria, a mam mozno najazdene viac ako ty tento rok na aute navozene. Ak mas s tym problem, nikto ta nenuti sa pozerat, proste to len preskoc.
Navyše ty si od 2015 postol skoro 1200 príspevkov, ja od 2011 teda zbytočných 279. Ale zmazal som to teda, aby si sa cítil komfortne
Ok, tak dam este jednu premennu velicinu ako pomocku: pri kombinacii cca 85% cesta/15% mtb mam priemernu rychlost 27,5km/hod
Ak nepoznáš rozdiel medzi exhumáciou a reinkarnáciou, tak čo už...