Pridám aj ja nový prírastok.odskusany a spokojnosť
Tá vidla sa mi z tohto pohľadu zdá nízka. Tým sa ti "brutálne" zväčšil hlavový uhol. Každý centimeter na vidlici ti spraví cca 0,5°. Aká je A2C výška tej vidlice?
Ja mam model 2019 a jedine co mi vadí je, že človek si dáva pozor a riaditka rám aj ovládač vidlice si už poskriabane... Človek sa len suchne a už je farba dole
tieto masivne siroke spodne ramove "trubky" maju jednu velku vyhodu - nepotrebujes blatnik. na Lectore podobne no na Huntovi kombinacia tenkej ocelovej trubky na 62mm sirokych plastov nerobi moc dobrotu ked je vonku mokro
large stare nalepky uz mali dost, tak som ich dal dole a vycistil naboje, a kedze sa mi nechcelo davat 20€ za obycajne nalepky, tak som kupil tieto, ktore boli za 1/3 ceny.
aj na tom bike jazdiš ? bo posledných 100fotiek si tu dal iba fotky ako si niečo pridal to keby sme tu každý pridávali také fotky tak tu mame zafajčené forum 24h. Áno máš pekný bicykel ale také ptákoviny zo záhrady už prosím nefoť nie sme na cyklo výstave daj už niečo z terénu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tá vidla sa mi z tohto pohľadu zdá nízka. Tým sa ti "brutálne" zväčšil hlavový uhol. Každý centimeter na vidlici ti spraví cca 0,5°. Aká je A2C výška tej vidlice?
uf. bike fajn ale ten kosik je na flasu s teplou vodou?
CTM Ridge 2019
CUBE Reaction C:62 Race (2018)
moje XXL aktualne okolo 16kg a fakt neviem, kde by som usetril