Pripájam ešte foto zfunkčnenej prehadzovačky novej kazety a zatiaľ len provizórne pedále pretože HTčka prídu asi až v piatok a držiak na fľaše ktorý sa mi konečne zmestí do rámu...
Nič nieje nikdy dokonalé a ani nikdy nebude ani človek nieje dokonalý organizmus s tým sa treba bohužiaľ zmieriť.
V poslednom čase ma viac ako komponenty zaujíma bicyklovanie články a videá z rôznych bike parkov, trailov a tak.
Len tu narážam na jeden problém ktorý si asi za peniaze ako komponenty nekúpim.
A to že s kým sa ísť bicyklovať...
Lucka, tiez som riesil ten problem, ze zo zaciatku sa mi nechcelo samemu ist bikeovat.
Ale ono ta to prejde, aspon nemusis robit kompromisy, kedy, na aky trail, ktoru trasu atd
luckatomova neries s kym.. zacni sama najprv rovinky potom kopce.. staci hodinka denne.. neskor nejaky lesik... daj tomu aspon par sto km.. nech si telo a prdel ziskaju navyk aspon po prvy bufac dojst.. potom uz nebudes mat problem.. lebo asi len tak hocikto s tebou nepojde kedze sa kazdy bude bat ze sa ti tvoj stroj v pol ceste rozpadne kedze nema za sebou ani prd, ci nebodaj po par minutach krutenia sa zlomis zatnes sa a uz sa ti nebude chciet ist dalej... hovorim z realnej skusenosti ked sme kamosku nalakali na bike vylet a po 20km polozila bajk a ze konci... uf.. bol to zazitok..
Ja sedím na bicykli každý deň veď aj mestský bicykel je bicykel... do jednoty na nákup a do mesta na nákup a do lekárne a na poštu atď...
Myslím že môj nový bike je dostatočne schopný ako aj ja zvládnuť 20km.
Už som nad tým uvažovala.
Karbón môže byť akokoľvek skvelý ale i tak by som si aj ďalší rám kúpila Al.
Proste ten karbonový rám je taký čistý uhladený podľa mňa to tým enduro, dh rámom ne svedčí možno xc ale pre mňa je karbón záležitosť cestných bicyklov.
Proste mi tam chýbajú tie mohutné cnc frézovane diely a surové zvary ktoré tomu biku dodávajú ten tradičný vzhľad i keď za cenu nějakého toho kila navyše.
Ale na druhej strane ako sa hovorí sto ľudí sto chutí.
Chlapi su coraz uhladanejsi, tak preco by nemali mat uhladene biky. Ale ten tvoj nazor by som kludne zdielal, keby som este chodil na (a)socialne siete...Takto ti dam aspon
V poslednom čase ma viac ako komponenty zaujíma bicyklovanie články a videá z rôznych bike parkov, trailov a tak.Len tu narážam na jeden problém ktorý si asi za peniaze ako komponenty nekúpim.
Ak vyskladas bike aj pre mna, budem s tebou chodit. Na traily, samozrejme...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V poslednom čase ma viac ako komponenty zaujíma bicyklovanie články a videá z rôznych bike parkov, trailov a tak.
Len tu narážam na jeden problém ktorý si asi za peniaze ako komponenty nekúpim.
Ale ono ta to prejde, aspon nemusis robit kompromisy, kedy, na aky trail, ktoru trasu atd
Myslím že môj nový bike je dostatočne schopný ako aj ja zvládnuť 20km.
Uz mohol byt asi aj dobry karbon.
To lanko v kyvadle je vtip, dost dlhy? Proste u*****
Chod u jazdit aj na mestskom ihrisku na liberte.
Karbón môže byť akokoľvek skvelý ale i tak by som si aj ďalší rám kúpila Al.
Proste ten karbonový rám je taký čistý uhladený podľa mňa to tým enduro, dh rámom ne svedčí možno xc ale pre mňa je karbón záležitosť cestných bicyklov.
Proste mi tam chýbajú tie mohutné cnc frézovane diely a surové zvary ktoré tomu biku dodávajú ten tradičný vzhľad i keď za cenu nějakého toho kila navyše.
Ale na druhej strane ako sa hovorí sto ľudí sto chutí.
A aj defekt si viem sama opraviť.
Ak vyskladas bike aj pre mna, budem s tebou chodit. Na traily, samozrejme...