Zatial som to pocital len tak bajocko v hlave ale malo by to byt s prehladom. Len zadne koleso ma necele 1,1kg, tie dalsie planujem okolo 1,3 set, vidla stvrt kila dole, prevodnik a nejake drobnosti dalsich 100g, kotuce/plaste zhruba 200-250g dole.. Pocitaj
Bodaj sa ti to podarilo. Mne sa zdarilo z 10 továrenských na 9,5 po odľahčení. (výmenou vidlice by sa mi ešte dalo ísť 0,25 dole ale na celkové odľahčenie cca. 1 kg by som si netrúfol)
Vzdy je to otom v akom stave uz bike mas a kolko si ochotny do toho vrazit... Tiez som mal 10kg ht-cko za cca dvojku, dokonca v hline, ale chcel som full a idealne o nieco lahsi. Nakoniec mi to vyjde o dost lahsie, teda ak sa to podari vsetko zrealizovat. Idem do toho naplno, ked uz zaklad je dobry bola by skoda to zprznit Ale nebolo a nebude to zadarmo a len tak z roztopase-myslene treningom, odhodlanim, je to odovodnene a zasluzene. Peniaze vzdy boli a aj budu, len ked teraz niesu Ale zmestim sa do limitu ktory som do toho ochotny investovat dovolim si tvrdit za spickovy bike. Priorita je lahky ram, vidla, kolesa a watak, ostatne je na druhom mieste.
Stage 1 (z planovanych 3), na zimu dobre, hlavne aby to jazdilo V priebehu zimy planovana vymena vidlice s kolesom, na jar komplet kola, kazeta+prevodnik a nejake drobnosti... Mozno v buducnosti brzdy a teleskop podla potreby. Teraz tak ako je na foto 10,4kg (bez garminu), ciel +-9,5
Prve dojmy, k..va ake to je tazke Nezvyk na chlpaty a plechovy predny plast, plavajuci zadok, pruzenie nejak nespolupracuje, ale to je vec vyladenia. Zato geo sadla velmi dobre, od prveho slapnutia totalne prirodzeny pocit. Slovami klasika, max spokojnost
Krása! daj tam race king predok/zadok zhodis poriadnu váhu, neexistujú zlé plášte len slabá technika ... a full pod 10kg už je nebezpečny ale krásny kúsok,užívaj!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prve dojmy, k..va ake to je tazke
Krása! daj tam race king predok/zadok zhodis poriadnu váhu, neexistujú zlé plášte len slabá technika
To znamená, že stúpa životná úroveň, keď si viac ludi môže dovoliť bicykle za 5k eur+