Kladie sa tu otázka, prečo sa kupujú kvalitné bicykle v cene low-end auta. Je to preto, že časť ľudí sú cyklistickí nadšenci, ktorí šetria mesiace (možno rok-dva), aby si kúpili to, po čom im srdce piští, a druhá časť sú tí, pre ktorých pár litrov neznamená povšimnutia hodný detail. Neposudzujem a neodsudzujem ani jednu skupinu. Je to sloboda výberu. Podobne si môžeme položiť otázku, prečo si niektorí ľudia kupujú auto v cene slušného/luxusného rodinného domu. Odpoveď je jednoduchá, môžu, majú slobodný výber, ako naložiť so svojimi financiami.
Tiež sa tu kladie otázka, či je hobby jazdcovi potrebný drahý bicykel. Nie je, ale opäť, rešpektujme slobodu výberu. Ži a nechaj žiť.
Plaste sa mi na tom prave celkom lubia. Mal som tam MM ale tieto tam pasuju viac. Vahu neviem lebo moja vaha nejak zblbla a 5x ukazala vzdy ine cislo. Pedale to uz ma
Bicykel je moj, takze som v spravnej teme ale jazdit na nom nechcem, resp. ak sa nepreda tak ho pojazdim aby klesla cena Ja sa vozim najradsej na elektrike a este teda na tom Cube co som sem uz daval (170mm zdvih, to je pre mna ). A posledna vec je ze nemam rad karbonove bicykle. Furt na nieco davat pozor.....
pol, podľa toho ako je osadený ten SC, to si sa nemusel ani pýtať, halopixi to má dosť špecificky nahodené a ani sa nečudujem, že na tom jazdiť nechce. Trailový bajk so strunami bez lockoutu, s "XC plášťami", navyše dosť malý rám.. v podstate čo tam dáva zmysel je len rám s radením a kľukami.
Ta fotka asi dost skresluje , zmeral som to a od vrchu sedadla po osu rajdov je to cca 8-8,5cm. Sedlo je vo vyske 78cm od stredu (cca tak to vozim na vsetkych bajkoch pri mojej vyske 183cm)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tiež sa tu kladie otázka, či je hobby jazdcovi potrebný drahý bicykel. Nie je, ale opäť, rešpektujme slobodu výberu. Ži a nechaj žiť.
V podstate to ide, ale účty musí niekto platiť ☹️
Pred 30timi rokmi boli štandard 😁
Sedlovka vysoko, ventilky úplne mimo a nemá to pedále? BLAMÁŽ!
S pruzinou to chodi vzadu vyrazne lepsie? Toto je v plane ako moj najblizsi upgrade..
Mne ten bicykel celkom dava zmysel.