pedale a kluky mali uz dost (6r. jazdenia), koncila kazeta - a vzdy som si chcel take kupit ked budem velky. hlavne som si chcel spravit radost - el. sa nekonala, nakoniec je z toho viac starosti ako radosti.
kazeta je na HG orechu - garbaruk 11-52, prevodnik nakoniec od sk_wizard 6mm offset. kedze podla shimana je vraj ret. linka 52mm na 142mm oske OK. no nebola. zvysok je 9100. som zvedavy hlavne na zivotnost. radi to citelne lepsie ako 11sp. aj ked to stale nedokazem naladit k spokojnosti.
schudlo to 450g - vacsina na castiach co sa tocia - tak som zvedavy na prinos - po prvej jazde sa mi to zda sviznejsie, ak to nieje len placebo.
od roku 2018 kedy som to poskladal uz na nom nezostalo skoro nic povodne
Krasny bike, co to je prosimta za model. Este by som sa rad opytal, hento je ocelova vidla? Ako sa na tom jazdi, stale rozmyslam nad vymenou RS recon za karbon, prevazne len slapem kilometre miesto skaknia, ci to dokaze nejak 'normalne vyzehlit' nerovnosti zvaznic
Gusto0 pekne to mas, len tie gramy na klukach su kruto zaplatene (odporucam gumove boticky) 🙂 ... + za (takmer) komplet pohon z 1 sady, na Garbaruku mi XT radi velmi pekne okrem 1 vynimky, z 1. na 2.pastorok smerom hore ani za nic (akoby bol nedofrezovany nabeh na pastorku) zvysok bez problemov...
asdf45 ahoj. model je moj ramova sada je HUNT - jeden australan sa rozhodol z katalogovych trubiek a dielov pozvarat na taiwane ram. uz je to dost starinka. ano je to ocel a dost tazka. o pevnej vidle som nieco jedneho dna spisal do clanku https://www.mtbiker.sk/clanky/124848/pevna-vidlica-na-mtb.html bud ju chces a akceptujes jej nevyhody alebo nie. zalezi aj od jazdneho stylu - ktory sa mi posledne roky meni a zacina ma dost limitovat. ale ma svoje vyhody a zatial sa jej neviem vzdat.
DI2F4Y nechcel som to moc kombinovat - napr. XTR packa ma dost uletenu cenu oproti XT ale neviem porovnat funkciu (vaha takmer rovnaka) , kluky viem - davam im max. 2 roky - ale su krasne navyse nemam lisovacku na DUB dalsie budu bud odolnejsie XO1 alebo lahucke XX1 a prikupim lisovacku alebo rovno novy ram
mne neradi dobre z 3 na 2 najvacsi pastorok a na 12 (najmensom) skrta o 11-sty aj ked mam spravnu retazovu linku (49mm na 142mm oske) - inak ostatne radi krasne aj hore aj dole. az som prekvapeny z tej zmeny oproti 11sp. ale mam pocit ze som moc skratil retaz - prevodnik+najvacsi pastorok +4clanky + rychlospojka a zada sa mi kratka retaz, aj ked som nastavoval B-skrutku podla rysky vobec to tam nepasovalo.
no ale tam bolo aj to chcenie - od akeho veku zacina kriza stredneho veku?
to netusim, ale ja som v poslednych 2-3 rokoch rozsiril portfolio svojich bikov na aktualnych 5 kuskov 😁 ...uz to skladam aj s prihliadnutim na value for money aby som tie prevadzkove naklady drzal aspon trochu v rozumnych medziach 🙂
Novy Cannondale Jekyll, pôvodný setup prerobený na: MRP Bartlett dual crown vidlica 180 mm, Hope Tech3 brzdy, DEITY riadidlá a predstavec, ODI gripy, zadná stavba prelakovaná na matnú čiernu.
Po viac ako roku foto v tejto teme. Teleskopka bola, prechod z 2 na 1-prevodnik oval 32/11-50. Odisla mi tlmiaca patrona v predchadzjucom 140mm Raidone (vymena by sa moc nevyplatila) a kedze 26" komponenty sa pomaly vytracaju a ram neberie tapered vidlice, tak znova Raidon, ale vo vekosti 27,5" 120 mm a zaroven aj koleso + plast, cim sa zachovala povodna geometria. Hmotnost klesla o pol kila. Takto cisty s tachometrom ma 13,2 kg (ram ma 2,3kg) + pol kila prida prislusenstvo (kosik,pumpa, kapsicka,naradie atd.), ktore na nom vzdy vozim, takze 13,7 kg v beznom prevadzkovom stave.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kazeta je na HG orechu - garbaruk 11-52, prevodnik nakoniec od sk_wizard 6mm offset. kedze podla shimana je vraj ret. linka 52mm na 142mm oske OK. no nebola. zvysok je 9100. som zvedavy hlavne na zivotnost. radi to citelne lepsie ako 11sp. aj ked to stale nedokazem naladit k spokojnosti.
schudlo to 450g - vacsina na castiach co sa tocia - tak som zvedavy na prinos - po prvej jazde sa mi to zda sviznejsie, ak to nieje len placebo.
od roku 2018 kedy som to poskladal uz na nom nezostalo skoro nic povodne
DI2F4Y nechcel som to moc kombinovat - napr. XTR packa ma dost uletenu cenu oproti XT ale neviem porovnat funkciu (vaha takmer rovnaka) , kluky viem - davam im max. 2 roky - ale su krasne
mne neradi dobre z 3 na 2 najvacsi pastorok a na 12 (najmensom) skrta o 11-sty aj ked mam spravnu retazovu linku (49mm na 142mm oske) - inak ostatne radi krasne aj hore aj dole. az som prekvapeny z tej zmeny oproti 11sp. ale mam pocit ze som moc skratil retaz - prevodnik+najvacsi pastorok +4clanky + rychlospojka a zada sa mi kratka retaz, aj ked som nastavoval B-skrutku podla rysky vobec to tam nepasovalo.
to netusim, ale ja som v poslednych 2-3 rokoch rozsiril portfolio svojich bikov na aktualnych 5 kuskov 😁 ...uz to skladam aj s prihliadnutim na value for money aby som tie prevadzkove naklady drzal aspon trochu v rozumnych medziach 🙂
To zistime
pipedream moxie