Black Panther doskladaný.Číňan OG-Evkin .Foto na rychlo este nenastavene sedlo a nezrezany stlpik vidlice.Vaha na komplet s pedalmi a kosikom.Sada Xt-XTR 1x12.Kolesa carbon Nextie.Po rokoch na pevnaci az ma zadok zabolel ked som na to sadol ?
MartinGRX 2600€ s tym,ze kolesa som kupil od kamosa za 400.Nove myslim tak 800+ a vidlica ma vysla nova z RCZ 220€ u nas 600+.rorschach tento tak 550€,ten stary mal ale tusim az 1300g toto ma 980 a toray carbon
Cannondale Habit HT1, vymenená sedlovka fox transfer 175mm keďže originál k biku bola 150mm. Vymenená aj predná vidlica, namiesto RS 35 130mm je tam Fox Factory 36 grip 2 140mm. Už sa tesim na sezónu
Cannondale Habit HT1, vymenená sedlovka fox transfer 175mm keďže originál k biku bola 150mm. Vymenená aj predná vidlica, namiesto RS 35 130mm je tam Fox Factory 36 grip 2 140mm. Už sa tesim na sezónu
Bike pekny, gratulujem! Osobne by som polepy vidlice zmenil za nieco menej napadne. Ten Agressor vpredu ti vyhovuje? Skor ho ludia vozia vzadu.
Dakujem za pochvalu. Polepy sú originál a uvidím možno ich zmením časom. No ten agressor… viem že je to plast na zadok. Chcel som spraviť tržbu v jednom obchode a žiaľ nemal tam iný plášť na 29, tak som to zobral a skusil ho dať na predok a uvidím. Na zahraničných fórach som našiel ľudí čo ho majú aj na predku tak sa nechám prekvapiť. Ak bude na nič tak pôjde dole.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mna vysiel ram na 350 € plus 50 € sedlovka, ale teraz co som videl, uz stoji viacej.
https://www.cannondalebikes.sk/bicykle/horske/trail/habit-ht/habit-ht-1-c26102u
Bike pekny, gratulujem! Osobne by som polepy vidlice zmenil za nieco menej napadne. Ten Agressor vpredu ti vyhovuje? Skor ho ludia vozia vzadu.
[email protected] -> 236 Euro + postovne
[email protected] -> 236 Euro + postovne
Celkom nevyhodne vzhladom na to ze intend ponuka vymenu vnutornej nohy v ramci crash replacementu za 75 eur.