vypada dobre ? ... ak by si chcel trochu ušetriť tak RS Revelation ta vyjde skoro o 150€ lacnejšie a to je v podstate ta istá vidla ako Pike (mal som)
a sprav si bezduše
Ahoj, bezduše budú, ale až koncom roka, keď pôjde bike na servis a vymením aj plášte. A tá vidlica, Revelation, asi nebude so 140mm zdvihom. Aspoň som ju nenašiel v kategórii 140-160mm. So 140mm zdvihom sú dostupné 35 Gold alebo tá Pike Select.
Ahoj, bezduše budú, ale až koncom roka, keď pôjde bike na servis a vymením aj plášte. A tá vidlica, Revelation, asi nebude so 140mm zdvihom. Aspoň som ju nenašiel v kategórii 140-160mm. So 140mm zdvihom sú dostupné 35 Gold alebo tá Pike Select.
Tato: https://www.bike24.com/p2375604.html. Pripadne aj Fox 34 Rhythm cez bazar pozri, daju sa nove kupit za dobru cenu. Obe moznosti budu fajn upgrade.
Vďaka za link, ja som pozeral vidlice len tu na e-shope. Nemecké e-shopy ma ani nenapadlo pozrieť, a to sa tam nachádzam väčšinu času z roka. Pozriem na internete nejaké hodnotenia oboch konkrétnych modelov a potom sa rozhodnem, že ktorú by som vzal.
Inak som ešte včera večer našiel aj RS Lyrik so 140mm zdvihom. Budem to mať ťažké pri rozhodovaní
Niečo mám už o tej RS Pike načítané a napozerané. Aj keď, v niektorých recenziách ju porovnávali aj s modelom Lyrik, a ten je vraj ešte vyššie. Pritom cenovo sú na tom snáď rovnako.
LukasR75 Revelation ma len Motion Control tlmenie, Pike uz Charger. Ak jazdis dlhsie zjazdy a nechces mat vyklepane ruky, siel by som do Pike. Ak nie, Revelation je fajn.
Yari (tiez MoCo tlmenie) a Lyrik (Charger) su zamerane skor na Enduro a treba dat pozor na celkovu dlzku vidlice (axle to crown). 120mm Yari vie byt rovnako dlha ako 130mm Revelation. Aspon 2 roky dozadu ked som kupoval tomu tak bolo..
Ak si nechces rozhodit geometriu biku, treba vyberat rozumne. Dolezity udaj je tiez offset vidlice. Do 51mm by som uz nesiel. Bud 44mm alebo 42mm.
imajoros vďaka za tie tipy, Nakoľko mám rád dlhé zjazdy, či už technické pasáže s kameňmi, koreňmi... alebo aj rýchle zjazdy s dropmi a skokmi, tak sa zameriam na tú RS Pike. Čo sa tej geometrie týka, tak podľa špecifikácií od výrobcu, má tá RS 35 Silver offset 51mm. Habit 2 má od výroby už RS Pike Select s offsetom 42mm.
EDIT//
Tak, RS Pike Select je už doma. Vďaka za všetko info.
Môj Cube Elite C68X SLX. Oproti sérii tam išiel kratší predstavec, plášte Maxxis Rekon/Rekon race, pedále XT a namiesto organických brzdových platničiek som dal metalické.
Ešte pár vecí keď na tom doladím ako mi vyhovuje tak bude fajn.
imajoros vďaka za tie tipy, Nakoľko mám rád dlhé zjazdy, či už technické pasáže s kameňmi, koreňmi... alebo aj rýchle zjazdy s dropmi a skokmi, tak sa zameriam na tú RS Pike. Čo sa tej geometrie týka, tak podľa špecifikácií od výrobcu, má tá RS 35 Silver offset 51mm. Habit 2 má od výroby už RS Pike Select s offsetom 42mm.
EDIT//
Tak ako každú novú vidlu, treba otvoriť, poriadne namazať, najlepšie preblafnúť púzdra ( zrovna na piku išli pekne ztuha - som ju zrovna synovi nedávno robil )
Zrazu chodí pekne.
Tak ako každú novú vidlu, treba otvoriť, poriadne namazať, najlepšie preblafnúť púzdra ( zrovna na piku išli pekne ztuha - som ju zrovna synovi nedávno robil )
Zrazu chodí pekne.
Mne chalani v gravity robili kalibraciu puzdier. Uplne ina vidla. Pike je parada.
Ja som to robil v garáži a tiež je to úplne iná vidla síce ju jazdí synátor ale pochvaluje si.
Časom mu aj bike trochu nafotím bo ma vcelku Cube milo prekvapilo.
Neočakával som čo sa farieb týka že sa to bude páčiť všetkým (to je ako s politikou…?) takže úplne pohodka ? mne sa naopak farby páčia … posed je super a rajdy sú original CANYON s negatívnym sklonom a je to pecka. Dlhodobo som jazdil negatívne predstavce a vyhovuje mi to…
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a sprav si bezduše
Ja mam pike. A je to perinka .
Vďaka za link, ja som pozeral vidlice len tu na e-shope. Nemecké e-shopy ma ani nenapadlo pozrieť, a to sa tam nachádzam väčšinu času z roka. Pozriem na internete nejaké hodnotenia oboch konkrétnych modelov a potom sa rozhodnem, že ktorú by som vzal.
Inak som ešte včera večer našiel aj RS Lyrik so 140mm zdvihom. Budem to mať ťažké pri rozhodovaní
peterbabnic
Niečo mám už o tej RS Pike načítané a napozerané. Aj keď, v niektorých recenziách ju porovnávali aj s modelom Lyrik, a ten je vraj ešte vyššie. Pritom cenovo sú na tom snáď rovnako.
Yari (tiez MoCo tlmenie) a Lyrik (Charger) su zamerane skor na Enduro a treba dat pozor na celkovu dlzku vidlice (axle to crown). 120mm Yari vie byt rovnako dlha ako 130mm Revelation. Aspon 2 roky dozadu ked som kupoval tomu tak bolo..
Ak si nechces rozhodit geometriu biku, treba vyberat rozumne. Dolezity udaj je tiez offset vidlice. Do 51mm by som uz nesiel. Bud 44mm alebo 42mm.
EDIT//
Ešte pár vecí keď na tom doladím ako mi vyhovuje tak bude fajn.
EDIT//
Zrazu chodí pekne.
Zrazu chodí pekne.
Mne chalani v gravity robili kalibraciu puzdier. Uplne ina vidla. Pike je parada.
Časom mu aj bike trochu nafotím bo ma vcelku Cube milo prekvapilo.
(samozrejme cisto moj subjektivny nazor, snad to majitel zvladne bez moralnej ujmy)