Spravne a preto pridam nieco na hejtovanie zas 😄
Vymenene gumky letia jak dabel ale teda tlaky museli ist 1,1 a 1,3 inak som mal pocit ze sedim na cestaku
ani len kachličky na stenách si nás nenechal pohejtovať za mňa gud Svetlé boky plášťov ten bajk zosvetlili. Ja by som nechala čierne. Ale ako už bolo napísané, je to tvoj bajk a musí sa páčiť hlavne tebe.
Boky su take ake som zohnal, predny XC14 novy, zadny XC14 jazdeny par km. K tomu novy xc12 a vsetko za cenu nieco vyse 1 noveho. Cierne boli zimne schwalbe a pripadne este budu Maxxis na ultra sucho ale tieto sa mi zatial pacia.
Predny blatnik stoji za .... Je kratky cize vsetko z kolesa mi ide na kolena. Zadny mam z cestaku kedze siroke uz decathlon zrusil.
Netreba si z toho robiť extra ťažkú hlavu. Hlavne, že sa páči tebe, vyhovuje ti a dobre sa ti na ňom jazdí. Názor ostatných ti môže byť ukradnutý…
Ľudia sa až príliš zaoberajú tým, čo si o nich ostatní myslia.
Joj nie, to nebolo písane tak, že mám z toho vrásky.
Len v tých postoch sú také vyšperkované mašinky, že keď kukám na svoj tak je také chuďatko
mne sa určite páči, je taký obyčajný (zakladná výbava) ale páči sa mi
robím si servis, je na kusy, možno potom pridám
pripadne potom mozes pouzit taku taktitu, ze si pockas, kym niekto prida naozaj skaredy bike, ako napr. shmirgel na predchadzajucej strane a hned sem supnes ten svoj, ktory bude potom vyzerat ovela lepsie
Alebo sa este da pouzit tzv. efekt roztlieskavaciek - odfotit viac do spravnej pozicie naaranzovanych skaredych bajkov pokope a vsetky budu vyzerat v pohode kym clovek nezacne studovat detaily na kazdom z nich.
Tak po pár rokoch obmena
Vitus Escarpe 290 CRX 2023
Oproti sérii vymenené/doplnené:
- tlmič Fox X2
- kotúče Hope 203mm
- bashguard + vodítko reťaze Unite
- pedále Shimano XT
- ovládanie sedlovky Wolftooth
- sedlo Ergon SM Enduro
- gripy Wolftooth
- doplnky v zlatej farbe + Ti šróby a ***** ventilkov (aj ventilky som vymenil za AV bezdušové)
- blatník Fox
Keď zmena, tak poriadna:
- biely namiesto červeného (3 posledné bajky)
- 29 vs 27,5
- rázvor asi o 15cm dlhší
- 15,65kg vs 13,65kg (pri ďalších pneu bude hmotnosť určite stúpať, lebo Exo a Exo+ asi nebudú mať dlhú životnosť)
- Sram vs doteraz zarytý Shimanista (s tým spojená elektrika vs mechanika)
- HSC LSC HSR LSR vs RC (začíname si rozumieť )
- prv som jazdil brzdy M675 (myslel som si ako to fajnovo brzdí), potom štvorpiesty M7120 (to som si myslel, že o čo sú lepšie, wau), a teraz pri Hayes Dominion A4 som zostal v "péčku" a zistil že existujú aj "trochu" lepšie brzdy ako Shimano (aj keď veľa som ešte nepojazdil zatiaľ).
Niekedy v sezóne nafotím fotky v patričnom prislúchajúcom prostredí, zatiaľ len také z núdze cnosť.
Pekne, tiez som bol zaryty Shimano fanusik a potom som objavil svetlo AXS ???
Ale brzdy zatial jedine Sväté od Shimano (som otvoreny stat sa konvertitom Trickstuff ???)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
(možno až nahodím iné plašte ako sú v základe😂)
pekné to máte poniektorí👍
Vymenene gumky letia jak dabel ale teda tlaky museli ist 1,1 a 1,3 inak som mal pocit ze sedim na cestaku
P.S. Ale mohol by si napísať či je hravý
Predny blatnik stoji za .... Je kratky cize vsetko z kolesa mi ide na kolena. Zadny mam z cestaku kedze siroke uz decathlon zrusil.
Joj nie, to nebolo písane tak, že mám z toho vrásky.
Len v tých postoch sú také vyšperkované mašinky, že keď kukám na svoj tak je také chuďatko
mne sa určite páči, je taký obyčajný (zakladná výbava) ale páči sa mi
robím si servis, je na kusy, možno potom pridám
Vitus Escarpe 290 CRX 2023
Oproti sérii vymenené/doplnené:
- tlmič Fox X2
- kotúče Hope 203mm
- bashguard + vodítko reťaze Unite
- pedále Shimano XT
- ovládanie sedlovky Wolftooth
- sedlo Ergon SM Enduro
- gripy Wolftooth
- doplnky v zlatej farbe + Ti šróby a ***** ventilkov (aj ventilky som vymenil za AV bezdušové)
- blatník Fox
Keď zmena, tak poriadna:
- biely namiesto červeného (3 posledné bajky)
- 29 vs 27,5
- rázvor asi o 15cm dlhší
- 15,65kg vs 13,65kg (pri ďalších pneu bude hmotnosť určite stúpať, lebo Exo a Exo+ asi nebudú mať dlhú životnosť)
- Sram vs doteraz zarytý Shimanista (s tým spojená elektrika vs mechanika)
- HSC LSC HSR LSR vs RC (začíname si rozumieť
- prv som jazdil brzdy M675 (myslel som si ako to fajnovo brzdí), potom štvorpiesty M7120 (to som si myslel, že o čo sú lepšie, wau), a teraz pri Hayes Dominion A4 som zostal v "péčku" a zistil že existujú aj "trochu" lepšie brzdy ako Shimano (aj keď veľa som ešte nepojazdil zatiaľ).
Niekedy v sezóne nafotím fotky v patričnom prislúchajúcom prostredí, zatiaľ len také z núdze cnosť.
Ale brzdy zatial jedine Sväté od Shimano (som otvoreny stat sa konvertitom Trickstuff ???)