To kupil v predajni s nabytkom Rozkladacia dvojpohovka. Na tom sa da aj vyspat
Tak ja neviem no, radšej sa budem na to sedlo pozerať že je krásne a s boľavou riťou, alebo si kúpim škaredú fotelku, ktorá bude pohodlná? ktorú cestu by si volil ty?
Uberaj sa smerom cyklistickych nohavic s vlozkou. Toto sedlo je pohodlne tak mozno po rozky na dedine. Ale ked na tom pojdes na dlhsi vyjazd tak ti od bolesti odtrhne celu rit. Uz davno nie je pravda ze cim maksie sedlo tym pohodlnejsie. Musis najst to spravne, ktore ta nebude obmedzovat.
mám endury taham s nimu uz tretiu sezonu jedine co som uz vysedel je vlozka ale gate zazili mnoho padov a su stale ako nove vrelo odporucam aj ten sistem clikfast ci ako sa to vola je super mám len dobré skusenosti
mám endury taham s nimu uz tretiu sezonu jedine co som uz vysedel je vlozka ale gate zazili mnoho padov a su stale ako nove vrelo odporucam aj ten sistem clikfast ci ako sa to vola je super mám len dobré skusenosti
tie sa uz asi ani nevyrabaju, taham nemozem najst v ponuke .. ale dik za nazor, tiez som nakloneny k tomu, ze pojdem do endury
mám humwee a fakt maximálna spokojnost potom mam dlhé singletrack ll a aj tam zatial super aj ked tam by som bol rad vyšej časti nad zadkom a do tretice by som chcel skúsit nejake 3/4. Najprv som myslel ze je to blbost ale chráni to trocha koleno a je nan teplejsie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak ja neviem no, radšej sa budem na to sedlo pozerať že je krásne a s boľavou riťou, alebo si kúpim škaredú fotelku, ktorá bude pohodlná?
a ktore poriadne kratasy odporucas ? ja planujem nieco kupit, kedze sezona zacina a neviem ktore su naozaj dobre .. dik
Pokiaľ chceš voľné kraťasy tak jednoznačne ENDURA.
Kvalitná vložka na vnútorných nohaviciach...
Kvalitná vložka na vnútorných nohaviciach...
endura volne kratasy mam
chcem ist do elastakov .. ale ked kazda znacka ma nejake tie svoje topky, ci rogelli, kalas .. napr jedna kratassy kalas vyzeraju dobre, ze vraj maju dobre referencie .. http://eshop.kalas.cz/i17645/cyklisticke-kratasy-se-slemi-t-sport-ambition-x3-cerne .. ale asi pojdem skor do endury ..
tie sa uz asi ani nevyrabaju, taham nemozem najst v ponuke .. ale dik za nazor, tiez som nakloneny k tomu, ze pojdem do endury