Kategórie
Bike-techGaléria našich bajkov # MTB # horský bicykel # výmena dielov # upgrade # skúsenosti # diskusia # technické otázky
-19% GHOST Kato Advanced 29 bicykel, black/orange matt, poškodený lak
799 €
-19%
MOC 989 €
Akcia -10% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light blue pearl/orange gloss
od 619 €
-10%
MOC 779 €
Výpredaj -43% Superior Team XF 29 Issue bicykel, čierna (redakčný bicykel)
3 449 €
-43%
MOC 5 999 €
Výpredaj savings CTM SCROLL Pro 29 bicykel, strieborná/čierna
2 599 €
savings
MOC 3 899 €
Výpredaj -16% Giant Anthem Advanced Pro 29 1 bicykel, chameleon saturn
5 399 €
-16%
MOC 7 499 €
Akcia -23% Superior XF 999 TR 29 bicykel, matte black/olive metallic
od 3 549 €
-23%
MOC 5 299 €
Výpredaj -16% GHOST LECTOR FS LC Essential 29 bicykel, petrol blue/ocean blue
od 3 099 €
-16%
MOC 4 549 €
Výpredaj -10% Marin Rift Zone Carbon 2 29 bicykel, modrá/karbón
3 599 €
-10%
MOC 4 449 €
Výpredaj -23% Orbea OIZ M-TEAM XTR 29 bicykel, digital lavender/carbon raw
6 199 €
-23%
MOC 7 999 €
-21% BMC Fourstroke 01 ONE 29 bicykel, flashfire orange/black
8 499 €
-21%
MOC 11 999 €
To čo je za argument? O_o
...prídeš do obchodu, dobrý deň chcem floating kotúče, jedno akej farby, dolaďovať budem až neskor. Kľudne mi dajte aj hentie modre, hlavne že splnia funkciu.
Jo a vytiahnutú sedlovku si nevšímajte, kamoš je podstatne nižší ako ja.
...prídeš do obchodu, dobrý deň chcem floating kotúče, jedno akej farby, dolaďovať budem až neskor. Kľudne mi dajte aj hentie modre, hlavne že splnia funkciu.
Ta pridám aj môj názor...Absolútne súhlasím s volodaj
, ktorý napísal postreh s bazárom...Ja osobne som tiež dobrý " židák " a farbu by som v pripade lepšej ceny neriešil... A aby "nevzniklo hluboké nedorozuměni " /prezident V.Klaus-bývalý CZ / prikladám názorný príklad ako som postupoval - obdobne / možno- nevieme čo ho motivovalo ku kúpe modrých kotúčov , kedže je t.č offline/ aj ja .. Na BD som kupoval Sigma rox 10.0 ...Ten bol v cene basic white za 119.95 a black za 134.95 ... A kedže ako všetci vieme , farba nejazdí a ani nenaviguje bral som ten lacnejší white / farbu " serie " pes/ a po doplatení 4€ som mal z rozdielu ceny ešte aj čidlo rýchlosti za 18 €...Tá chápeš
P.S.: .. no ak sa tú zjaví prízrak misopetrovic , tak máš za tie červené plášte
PS: ja sa na fotografa iba pokusam hrat
PS: ja sa na fotografa iba pokusam hrat
EDIT: btw: to biele sedlo mi kole oci...na rame je malo bielej na to aby sa tam to celobiele sedlo hodilo...skor cierne s bielymi detailami
a k tej cervenej...radsej cerveny sedlovu objimku...sroby do prevodnikov... naboje... predok predstavca a podobne detaily..ale nie plaste